Бојић и Тадић се окрећу ДНС-у?!

Борислав Бојић, који је недавно напустио Српску демократску странку, разговарао је јуче у Бањалуци с Огњеном Тадићем, бившим СДС-овцем, а данас предсједником Народне странке, сазнају "Независне".

Република Српска 13.03.2018 | 08:06
Бојић и Тадић се окрећу ДНС-у?!
"Разговарам са свима и још нисам донио одлуку гдје ћу и како ћу наставити политичку каријеру. Притишћу ме и јавност и пријатељи и врло брзо ћу одлучити како даље и да ли ћу бити независни посланик или ћу наставити у некој другој политичкој партији", рекао је Бојић, потврдивши да је јуче у Бањалуци разговарао с Тадићем. Бојић је, подсјећамо, и посланик у Представничком дому парламента БиХ.

И сам Тадић је потврдио да су разговарали, наглашавајући да уопште није било ријечи о евентуалном наставку Бојићеве политичке каријере у Народној странци.

"Посљедњи пут Бојић и ја о стању у СДС-у разговарали смо у октобру 2016. године и ево данас, послије годину и по. Питали смо се како је могуће да се све то издешавало и обојици нам је жао што је дошло до свега тога", рекао је Тадић, такође додајући да сваки дан разговара са свима те да са Бојићем сарађује уназад 20 година.

Према незваничним информацијама, у овом тренутку Бојић је најближи политици ДНС-а, а није тајна ни да Тадић са својом Народном странком најбоље конекције има управо у тој партији. У политичким круговима спекулише се да ће и Бојић и Тадић своју даљу политичку каријеру наставити под окриљем ДНС-а, само је питање на који начин ће се "утопити" у њега. Занимљиво је да је управо Тадић, након оснивања своје Народне странке, један од првих састанака одржао управо с Марком Павићем, лидером ДНС-а, након чега су јавности рекли да је могуће да те двије странке имају изборну или постизборну сарадњу.

Подсјећања ради, Тадић, који данас обавља функцију предсједавајућег Дома народа парламента БиХ, након изборног пораза у новембру 2016. године, поднио је оставку на мјесту потпредсједника СДС-а, а након тога, односно почетком 2017. године, послије неколико писама упућених на адресу СДС-а могло се наслутити да ће напустити ту партију. У неколико писама Тадић је критиковао стање у СДС-у, поготово њеног садашњег лидера Вукоту Говедарицу. У том периоду у СДС-у водили су се унутарстраначки избори и одржана је сједница Главног одбора СДС-а на којој су изабрани нови потпредсједници странке, али, као што се и очекивало, Тадића није било међу њима, нити је уопште био у "комбинацијама" за било коју функцију у странци. Недуго након тога, тачније у октобру прошле године, Тадић је формирао своју Народну странку и званично напустио СДС.

Док се за Тадића мјесецима знало да ће напустити СДС, Бојићево напуштање ове странке изненадило је многе. Иако се два дана прије тога спекулисало да би могао напустити СДС, Бојић је на изненађење свих страначких колега своју одлуку саопштио новинарима, и то током сједнице Представничког дома парламента БиХ, која је одржана у четвртак прошле седмице.

"Не желим да носим одговорност за СДС. Сматрам да ту одговорност треба да носе они који су СДС довели у ову позицију", рекао је тада Бојић замјерајући садашњем СДС-у да је занемарио кадрове из Крајине, те да његови ставови које је износио унутар странке нису кореспондирали са ставовима других у странци.

Извор: НН

Коментари / 113

Оставите коментар
Name

квалитет 1А

13.03.2018 07:11

Знаци папак Бојиц се конацно опредјелио. Какво олаксање за све нас. ДНС прима прелетаце?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДЕГОТХИА

13.03.2018 08:07

ПОЛИТИЧАР ПО ПРОФЕСИЈИ ОГЊЕН ТАДИЋ ЈЕ СВОЈИМ СМИШЉЕНИМ ПОСТУПЦИМА КАО УБАЧЕНИ "СЕДМИ ПУТНИК" ДЕВАСТИРАО УГЛЕД СДС-а У БАЊА ЛУЦИ. ИМАО ЈЕ ДВА ГОСПОДАРА СА ИСТИМ СТРАХОМ И ЦИЉЕМ ДА СЕ УМАЊИ СНАГА И УТИЦАЈ СДС-а БАЊАЛУЧКЕ РЕГИЈЕ. ЈЕДАН ГАЗДА ЈЕ БИО МИЛОРАД ДОДИК, А ДРУГИ ЈЕ ГАЗДА ЈЕ БИО ИЗ СДС-а И ТО СА ИСТОКА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ... САДА ЈЕ РОК ТРАЈАЊА ОВОМ ПОЛИТИЧАРУ "КОЈИ ЈЕ МНОГО ОБЕЋАВАО" ВЈЕРОВАТНО ИСТЕКАО... МОРАЋЕ МОЖДА ПОЧЕТИ ДА НЕШТО КОНКРЕТНО РАДИ У ЖИВОТУ - АКО ГА ПОТРОШЕНИ МАРКО ПАВИЋ НЕ УЗМЕ ПОД СВОЈЕ СКУТЕ...

Name

Ре Квалитет 1 класа?

13.03.2018 08:10

Обадва су ћорци (Тадић два пута, бе о), Бојић једном бео! За њих ни ужа фамилија није гласала.

Name

ЕТО ТАКО

13.03.2018 08:26

Па што одмах не рече црни Бојићу,само није то фер,вретиш оно што ти је неко дао апа наставиш даље као "кадар",овако ничим изазван постанеш папак.Ово се односи на све,а Тадић је своје одиграо,њега не знам због чега би неко и примио под своје скуте,МАЛЕР,МАЛЕР.Бјеж од њега.

Name

бак

13.03.2018 08:28

Днс би могао врло брзо у опоицију....

Name

Бања Лука

13.03.2018 08:33

Јадна ли је кућа гдје вас двојица дођете,ја гласам за ДНС,е неће моћи више,да се намирују папци и прелатачи а ми старо чланство да гласамо и годинама чекамо у реду!ДНС неће добити ништа у Бања Луци,а врло могуће да ће се и Приједор преполовити после ових задњих поплава,народ неће да чека више да нас неко заштити а да тај неко је у влади и ништа не уради за свој град,

Name

Др С.Н.

13.03.2018 08:33

Хахахах,што има отпада и отпадника оде код маторог.

Name

Губи

13.03.2018 08:35

ДНС са овим само губи,ево ја више нећу гласати за њих,каква је то политика гдје скупљаш отпаднике других странака без икакаве тежине,намирујеш и дајеш функције,не заслужено, а своје гласаче правиш будалом.Мрзим вас и никада нећете добити ни један глас у мојој улици,а и шире...

Name

КРАЈ

13.03.2018 08:37

Испаде овај Стевандић бољи играч од маторог,није ни чудо што му чланство прелази у Уједињену Српску,па овај павић само неке истрошене кадрове скупља и отпаднике од других,вријеме је да >Чубрловић преуме странку и да се матори лисац отјера у пензију иначе нам је крај.

Name

Перић Вишеград

13.03.2018 08:39

Шта то радиш Павићу,нас напушта чланство а ти гураш по свом,страх ме да на овим изборима нећемо имати никаква резултат.

Name

Вук

13.03.2018 08:39

Овај ДНС је смијешан са скупљањем половних политичара

Name

ЖИКА Ж

13.03.2018 10:04

ДНС-је странка ПАПАКА, Деспотовић, Бојановић, Ивић, Радановић, Старчевић, Бојић, и сви су из Буснова и Ракелића.

Name

Милан Бањалука

13.03.2018 10:37

Мозе ли ми ико реци да ли це руководство СДС МЛАДЕН БОСИЦ, ПАНДУРЕВИЦКА који су ту вец 12 година одговоарати за катастрофалне изборне резултате и оволико осипање странке ????

Name

ре Милан

13.03.2018 11:05

Па цијела РС је мања од једног средње великог града, а Ви говорите о некаквој странци која се осипа. Оно сто се осипа јесте цијела РС. Тиме се све странке осипају али то наси слијепци зељни власти не зеле да виде.

Name

ПРИЈЕДОР

13.03.2018 12:06

НАМА У ПРИЈЕДОРУ НЕТРЕБАТЕ ИДИТЕ ОДМА У СНСД СВАКАКО ДОЛАЗИТ ЗБОГ ЛИЦНИ ИНТЕРЕСА.КОГА ГОД НЕЦЕ ЊЕГОВИ ЕТОГА НАМА НАМА НЕЦЕТЕ ДОЊЕТИ ДОБРО.

Name

ре Тадићу

13.03.2018 12:19

Па зар ти каријера није готова,колико си се мандата већ наплатио,замислите СДС га је стављао у вијеће народа да прима огромне паре.Све је ово СДС заслужио да му се врати,превише је појединцима дао и запустио потоуно кадровска јачања странке.

Name

Пријдорчанка ДНС - Знате која

13.03.2018 12:39

Ја и моја цијела фамилија,а знам их још много,сам баш због овог Бојића мрзила СДС,још се сјећамо његових послератне владавине и осионости.Он и брат су опустошили приједорску регију.Већина Пријдорчана је у ДНС-у,а и један од разлога настанка ДНС-а је бунт народа према оваквим као Бојић.Ако овог примите госп.Павићу не рачунајте на моју подршку и подршку велике већине Приједора и регије.Доста више скупљати лопове а тјерати вјерно чланство,омладину и образоване људе.Мислим да ако ово урадите примите Бојича,а и о Тадићу нема боље мишљење,ДНС ће ускоро постати имагинарна странка у свом сиједишту и највећој бази.Поз

Name

иронија

13.03.2018 12:49

Ироније ове прице је да је Огњен Тадиц за опозицију јуце био идеалан председник дрзаве. Како неко мозе имати образа и данас прицати како је Тадиц идеалан за председника а одма сутра како је највеци олос у свијету. Исто се односи и на Бојица. Каква је то екипа људи у тој опозицији. Исто питање вази и за власт. Јуце су вам Стевандиц Тадиц и Бојиц били издајници, који могу да одвоје дио Републике Српске који су они одбранили а сутра це бити васи цланови и одма нису издајници. Логика је апсурдна. Ако је неко добар, онда је добар и нема везе да ли се самном у странци. А издајник је увјек издајник и нема везе да ли је у странци. Издајник се дефинисе, не према себи или мени, вец по ономе кога издаје.

Name

перспектива

13.03.2018 13:06

Бојиц је одлицан Папак, цека га сигурна каријера кода га прими Павао-Марко-Поло. Мислим да це та синергија довести до фузије позитиве енергије у свеопстој крадји.

Name

Право и правда

13.03.2018 13:51

Тадиц након сто је за Милу успјесно унистио СРС а затим и СДС креце на треци задатак

Name

финансиска инспекција

13.03.2018 14:48

Бојић је љигавац брат му је месар,а други брат Горан сељак од 135 кила је бизмисмен има фирму Елкер запошљава 70 мученика који имају јадне плате и одлазе из фирме он не плаћа порез и сваке године на крају одјави све раднике и опет их пријави почетком нове година никад не измири све обавезе краде државу то је Павићев бизмисмен деценије јадно и смијешно неписмени сељаци раде шта хоће Миле Додик реагуј!!!

Name

филип

13.03.2018 19:28

Гледамо праву утрку између ДНС И Уједињене ко ће бити онај ко одлучује у октобру ко ће бити власт зато и једни и други примају све,сав отпад и шљам из других странака.Павић настоји и не бира средства да спријечи пројекат РТРС-а и Додика да произведу Уједињену .

Name

1+1 = 2

13.03.2018 07:13

Један папак + још један папак = стадо папкара. Никад папци неће моци добити од ДНС оно што су добили од СДС-а. Лаку ноћ Огњене. Српска може без тебе. Збогом Бојићу, обојен си свим бојама на нарочито бојом крупних новчаница.

ОДГОВОРИТЕ
Name

модричанин

13.03.2018 07:13

Патриотски блок. Папак до папка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тачно..

13.03.2018 08:39

Патриотски блок: издајица до издајице..

Name

РСРС

13.03.2018 09:31

А гдје су паре???

Name

Ре

13.03.2018 10:08

Једни краду из очију, други би нас издали...кога бирати?

Name

ре

13.03.2018 10:45

Тадицу све си добио висе него сто си заслузио.Имо си масовну подрску странке и њених бираца,ко цлан странке а не због себе.Размисли добро,прије него одес на отпад историје ...?

Name

Гаврило Принцип

13.03.2018 12:26

За "ре": Па он је већ на "отпаду историје", увијек је био каријериста и демагог, који је само гледао лични интерес. Сјетимо се само колико је инсистирао на ТВ дуелу против Додика, да би се толико обрукао и управо због тога изгубио изборе! Није знао ни шта је БДП, што је Додик максимално искористио! И послије му странка крива што је показао тотално незнање, па се сада додворава оном удбашу Павићу, неписменом и инфантилном, којем треба по минут да склопи најпростију реченицу! Напомињем да нисам члан ниједне странке.

Name

СДС Модрица

13.03.2018 07:14

Шта је то Тадић и овај Бојић учинио да СДС буде сназнији, напротив, само су имали личну корист за себе....а сијалице незнају заврнути у кући..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Странке Су Зло Највеце

13.03.2018 07:58

Странке и слузе за лицну корист.Да се напуне дзепови и ниста друго.Зато их мјењају и иду гдје је боље.

Name

ре

13.03.2018 09:46

Па нестало лове у партији па гледају да јос нешто члебрцну са стране..продају се за јефтину лову.

Name

Приједлог

13.03.2018 13:29

Нека СДС показе да им није стало до функција и нека нити један цлан Предсједниства или Главног одбора или предсједници градских и опстинских одбора не буду кандидати за било какву функцију. Они морају доказати да им је стало само до политике и нека кандидују цланове који су на прослим изборима лијепили плакате и били посматраци на бирацким мјестима.

Name

Последњи кинески цар

13.03.2018 07:15

Не би он ишао ни у једну другу партију, али га притишће јавност и пријатељи, па ће брзо одлучити?! Као да је најбитнији на свијету и сада се ми поједошмо гдје ће се ухлљебити. Него ,овакви као Бојић којих има све више и који су у политици само због себе, а тобоже због грађана и њиховог добра и јесу доприњели причи и мишљењу да су они сви исти, и да само гледају себе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синиса

13.03.2018 07:30

У праву си царе

Name

Борац прве категорије

13.03.2018 07:44

Гдје год да предјете висе це те донијети стете него користи градјани су препознали вас који радите за свој интерес папци једни

Name

Последњи кинески цар

13.03.2018 08:37

На жалост, препознали су га након 25 година колико је провео на власти и подобро напунио своје џепове, а народу просипао шупље приче. Док свако тако уради пролазе године а са њима и живот обичних смртника. Овдје требају коријените и системске промјене да би се овакви случајеви који су се раширили као епидемија зауставили. Али, ко ће направити те промјене? Не видим таквог и такве политичаре, када све ово иде свима њима у прилог, а само чекају прилику и вријеме да тако нешто ураде.

Name

Истина!

13.03.2018 07:18

Како их није срамота обицних људи који су стално свој глас давали СДСу који нису добили ниста,а били су вијерни гласаци,док су ова двојица добили све могуце привилегије,радна мјеста са енормно високим платама,захваљујуци гласовима тих постених и вјерних гласаца СДСа!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

13.03.2018 12:49

Ко им је крив па гласају стално

Name

револуционар

13.03.2018 07:22

Постујем Бојица као комаданта али у политици ниста није урадио добро сем сто кука како не мозе добити тендер нигдје....а овај овамо је карикатура,не вриједи га ни спомињати,пропали политицар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

13.03.2018 07:27

Јадни су обадвојица!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јадници

13.03.2018 08:18

Узели сте огромне паре за сједење у клупама , јадни народ гладан и сада ви љути и незадовољни. Људске олупине сте. Бој те се Бога за своју дјецу и праунуке.Правда је достизна када-тад.

Name

Модрица

13.03.2018 09:44

Тадић бљутав тип, незнам шта тако излизан неком несто мозе понудити осим супље демагогије..

Name

ре Модрица

13.03.2018 11:59

Да науциш ако можеш да се "не знам" пише одвојено?

Name

незнам

13.03.2018 13:08

Папци су везани нераскидивим везана, отуда "незнам" заједно.

Name

полиКита

13.03.2018 07:29

Шта је с вама народе, нема веће курве од политике, јесте ли тога свјесни.?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Г

13.03.2018 08:47

Ма ообојица су 0 од људи лицна корист ивај тадиц прица неста о говедаруци а два пута губи изборе е јадан политика коју водис сви сто су пресли из сдс су заврсили са политиком

Name

!!!

13.03.2018 19:55

Политика се може превести и као "поли" што значи "више" и "етикос" што значи "морал". Бит ће да се у политици о образу не води довољно рачуна. Нисам сујевјеран, ал ово зло које ових дана задеси Приједор, да може да буде својеврсна опомена грађанима да нешто са нечим очито не штима. да ли је се све ове године могло нешто урадити како тамошњи народ неби сваку озбиљнију промјену времена пропатио. Како сад видим ово са ратном легендом Бојићем ми личи да би он могао да се некима нуди. Да бог да па да гријешим у овој претпоставци, јер у мом селу од памтивијека се говори да цура која се сама нуди на крају оде испод цијене. Било је коректно да је отишао у ЦиК и ово до октобра СДС-у вратио компензациони мандат. Тако би са мањом флеком био примљен под окриље сакупљача папкара, или све те плате до краја мандата да преусмјери на рачун рецимо хуманитарног фонда. Било би у складу са идејом за коју се сам доказано борио. Овако, видјет ће мо на шта ће да испадне.

Name

ре

15.03.2018 11:50

Ау, ста се њих понудило и добре паре зарадили а уз то се понасају као карактери.

Name

СДС.Б.Л

13.03.2018 07:32

Па тај Тадиц љиго да је неки политицар не би га Додик онако отресао мислим политицки..на пресједницким изборима.... Он се мора утопит у ДНС или било коју фракцију резимску посто на идуцим изборима он и каубоји око њега(Бабиц и 40 разбојника)не би добили ни 42 гласа...0 бодова сто би се рекло....

ОДГОВОРИТЕ
Name

куку нама са нама

13.03.2018 07:33

Да је СДС на власти,ви неби били незадовољни,исто као сто би из СНСД иступили неки који неби имали довољно плијена,да нису на народној грбаци.Нека ми неко објасни тај програм неке политицке партије...ста то једна нуди другације осим друге на коју лаје.Зар није на првом мјесту народ и друство,а не пјединац.Мозда је та разлика само у томе да се не слазу у редослиједу завлацења руке у народни дзеп... једни потенцирају прво лијеви а други десни дзеп и ето разлога да се олајавају..мој глупи народе..Засто то у опстинама гдје сад Додикова братија,а милиција је њихова и тузиластво,не процесуирају оне које прозивају из СДС да су опљацкали народ за врјеме мандата...неце јер се тако помазу кад они небуду на власти..Једино онога ко казе несто против њих гањају да то буде поук другим лоповима.Најновији примјер.је онај неки горе на Романији,који се залио на власт на федералним медијима и онда му та висеградска полиција поднесе пријаву јер је прије 5_6 година проневјерио милионе..Сад одједном за то сазнали..а ако су знали раније...ста су цекали..зато народе и треба бити и веи харац кад сте тако организовани

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неозбиљан

13.03.2018 07:34

Личано мислим да је Тадић неозбиљан политичар или пак да до сада ни у једној партији није задовољио личне амбиције иако је колико знам имао подршку у свим партијама и то незна службено велику. Сад је и сам основао партију и сигуран сам да ако се појави на изборима неће освојити више од 0,5% гласова и коначно ће сазнати где му је мјесто у политици. Бојић је овим потезом, код гласача, сав свој углед бацио у блато.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Модрица

13.03.2018 09:43

Баш тако, ниси бас неозбиљан како се представљас...

Name

Пишите ћирилицом

13.03.2018 07:47

Биће ово све добро, видјећете. ДНС јесте странка гдје се окупљају незадовољници из других партија жељни политичког ухљебљења, али када избори прођу доћиће до пуцања ове странке због изборног пораза ткз. Патриотског блока Миле Ронхила. ДНС је увјек била крпа СНСД-а, тако ће бити и сада, видјећете, само што ће једна та закрпа сада пијећи на страну СзП и отјерати црвене кмере са власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па

13.03.2018 08:07

Богами у овом прелазном року ДНС се највише појачава. Пре ће бити да ће се СДС приклонити ДНС него ДНС њима. Можда би то најбоље било ал опет како да ступе у Савез са њиховим новоконпованим папцима. Не знам, али знам да је политика тешка курва. Сви ће они себе ухљебити а нас обичне смртнике што гласамо за ове или оне ма ко *ебе

Name

ре ПА

13.03.2018 10:12

После избора днс престаје да постоји. Недај Боже да такви кадрови требају СДС-у. Далеко им кућа била.

Name

Рагиб

13.03.2018 07:49

Најбоље је да оде у Уједињену Српску. Или ко зна, можда неко висе плати?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДРПосто су средПппп

13.03.2018 08:01

Та два папка никад висе неце достици боље функције него сто им је дао СДС ста они мисле са це им Павиц дати несто боље тамо могу да цисте смеце које це оставити ови из ДНСА када оду са власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оптимиста

13.03.2018 08:16

Надам се да ће макар ови грађани Републике српске, који се служе савременим технологијама, размислити прије заокрузивања у октобру о каквим је људима ријец.Они су људи без икаквог идеала, програма, родољубља и само мисле на своју политицку, цитај властиту, позицију јер знају да ако нису у некој партији морају да зиве од онога сто су зарадили ако су уопсте иста на постен нацин зарадили.Они се боре за фотоље, дневнице и све остале бенефите које сада узимају а невиде ону колону младости која у нама стариним изазивају сузе, бол у грудима, гадење на себе саме јер смо својим цутањем дозволили да опљацкају све оно сто смо годимама стварали а насе потомке да отјерају у бијели свијет. Слусајуци председницу Цвијановиц и Додика сазнала сам да зивим у рају али га никако немогу да пронадем јер ми је возна карта јако скупа јер са својом пензијом од 300 КМ немогу да је приустим.Зато постовани цитатељу гласај за промјену ма ко иза ње стајао јер садасњим владарима и политицарима је све у рузицастим бојама а вјероватно би и мени било кад би имала оно сто су они стекли захваљујуци нама.У нади да це брзо доци до промјене, без обзира сто садасњи владари плацају 150 КМ за десет гласова,увелико полазем наду у вас драги цитаоце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Последњи кинески цар

13.03.2018 08:46

Подршка коменару и велико поштовање Теби! Браво! Поздрав.

Name

Мд

13.03.2018 09:41

ДА МИ ЈЕ ОТАЦ НА ВЛАСТИ, ТРЕБА ПРОМЈЕНА, ЈЕР ОВО ЈЕ ПРЕВАЗИШЛО СВЕ..

Name

Освит

13.03.2018 08:41

Кад оснујете приватну партију или кад приватизујете постојеце оне престају бити партије и постају интрресне групе. Јос се СДС као покрет одупире таквом тренду ,мада је и код њих примјетно регионално прегруписавање , и зато је број прелетаца и оних који напустају матицну странку највеци.Углавном је ријец о старим кадровима који су заједно са колегама из позиције у задњих тридесет година урусили систем вриједности , правну дрзаву,унистили привреду ,поставили резултате избора као врхунску и неприкосновену вриједност која је изнад права и правде а даје право на плијен и дрзаве и њених ресурса.Надам се да це вецина таквих и заврсити у овој години политицку каријеру а народ казнити партије које удомљују прелетаце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Збуњен

13.03.2018 08:42

Људи не залудјујте сеее сви су они истии...неце овде никад бити боље назалост никад...превисе је ово све отисло и пустило коријене превисе тога је упропастено нема овде бољитка...Надам се да је овај Говедарица ок момак да мозе и има снаге да покуса несто ал нзн слаба вајда од тога...превисе је трулих поткупљивих намазаних људи около њега...само да га не продају на крају...реално бице теско скинути ове са власти јер опозиција се бори проти добро организоване МАФИЈАСКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ на целу са њиховим босом Милом који се толико осилио да је спреман на било ста зарад власти...није спорно изацемо гласати за промијене ал нзн скептицан сам...бојим се да цемо и даље остати зивјети у мраку...пс:завидим постеним људима који су успијели отици одавде и снасли сее...свака цаст...позз

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

13.03.2018 09:39

Најбољи коментар,реалан за насе просторе..

Name

СДС МОДРИЧА

13.03.2018 10:33

Нисмо Исти, нити желимо да будемо као ова банда што краде и пљачка 14 година.

Name

ре

13.03.2018 12:53

Ма сви смо ми исти. Дође ли СДС на власт пола СНСД-ових шљокара ће промјенити чланску карту

Name

Приједорски берберин

13.03.2018 08:49

ДНС је партија без боје, мириса и укуса. Прозаична, ни по чему препознатљива. Са исподпросјечним, танким, слабо образованим кадровима на извршним дужностима. Приједор, Козара, санска долина и поткозарје заслужују боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Омарска

13.03.2018 09:21

Стевандић је за вас институција. Он је бар кренуо од нуле са оснивањем нове партије. А ви у ДНС погледајте шта радите и још имате нешто против Уједињене Српске. Па и треба у октобру да вас одува УС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

13.03.2018 10:17

УС је једна интересна група финансирана из буџета снсдеа, са покупованим чланством из сдс-а, пдп-еа, днс-а, и позајмљеним члановима снсд-а и сп-а. То су све фукара до фукаре.

Name

Марко

13.03.2018 09:27

Након ових избора ДНС це бити јос јаци, тренутно су треца по снази странка у РС а послије избора велике су сансе да скину СДС са другог мјеста. Прицајте ста хоцете али то је реалност. Стабилна странка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мислим

13.03.2018 09:31

Папци су истросили СДС мандате сад пробавају на другим мјестима циљ је позиција а ти глупи народе навали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зивиБн

13.03.2018 09:50

Распад СДС-а полако и сигурно долази!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

модричанин

13.03.2018 11:31

Сањај, снови су бесплатни.

Name

Ин

13.03.2018 10:00

Није то само сарадња са днс господо то знаци да улазите у коалицију са снсд и Додиком за које сте до недавно имали само оптузбе за криминал сад се удрузујете да заједни саснсд и днс пљацкате овајнарод . Обецали су вам полозај и дио колаца од пљацке народа е наздравље господо обојица сте процитани од народа

ОДГОВОРИТЕ
Name

дусанцули

13.03.2018 10:04

Ко се сјећа задњег предизборног дуела измедју њега и Додика на АТВ два дана уочи избора може се сјетити како је изгледао као неспорно паметнији од Додика тотално инфериоран у том дуелу тако да сам и тада а данас поготово сигуран да је препустио побједу Додику на исти наччин као што је то и његов политички ментор Воја Шешељ урадио на једним изборима кад је у задњим данима кампање био непрепознатљив. То су ти спавачи у опозицији а обични сарадници режима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славко

13.03.2018 10:12

Зао ми ових из сдс-а збуњени људи висе незнају ко ваља ко неваља ко је папак ко је прави и тако то из дана у дан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

модрицанин

13.03.2018 10:36

Ти си Славко плаћеник и саучесник режима у злочину над Српским народом, а вјероватно и ниси Србин.

Name

Славко

13.03.2018 10:55

Ти си јадан.

Name

модричанин

13.03.2018 11:33

Славко, не заслужујеш ни одговор. 0 обична.

Name

Славко

13.03.2018 12:33

Зивио

Name

вјерни слуга

13.03.2018 14:16

Овај Славко много писмен, а опет каква је вијест ако нема коментара Цика бомбоједа?

Name

заза

13.03.2018 10:26

НЕСХВАТЉИВО ДА ЈЕ СВА ПАМЕТ У КРАЈИНИ. ИЗГЛЕДА ДА МИ ИЗ ИСТОЦНОГ ДИЈЕЛА НЕСМИЈЕМО БИТИ ПАМЕТНИ ИНАЦЕ ЦЕ НАС НАПУСТИТИ ОВИ ИЗ КРАЈИНЕ.САМО НАПРИЈЕД ГОВЕДАРИЦА НЕТРЕБАЈУ ТИ ОВАКВИ КОЈИ ЦИМ ОСЈЕТЕ ДА СУ НЕВАЗНИ БЈЕЗЕ У ДРУГУ СТРАНКУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лукијан

13.03.2018 10:29

Они незадовољни а све им је СДС давао, запитајули се икада како је људима који су за них радили а никада нису добили ништа, и сада су они незадовољни и одлазе у друге странке, а ови људи остају вјерени страници иако нису имали никакве материјалне користи од странке

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Лукијано

14.03.2018 07:25

Хајд се ти ријеси Додика и Зељке.

Name

Бањалуцанин СДС

13.03.2018 10:32

КАд смо у БЛ пљували избор Тадица , нападали сте нас сви и говорили да је Огњен супер избор...........Морамо људи ријесити се Босица и Пандуревицке.....Па људи дугогодисњи цланови излазе из СДС и не иду у друге странке, вец су разоцарани..........Па 12 година исти људи руководе овом странком и идемо само из пораза у пораз.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАЊА ЛУКА

13.03.2018 11:23

Послије избора у октобру почиње чистка у Бањалучком СДС-у Вукота ће се вратити у Гацко,а Бањалучки СДС ће бити распуштен,јер неће имати ни 100 гласова у граду.

Name

дф

13.03.2018 11:00

А Мици Мициц преговара са СНСДом..драги бијељинци свака цаст!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

13.03.2018 22:39

Завршио преговоре све договорено

Name

рогатица

13.03.2018 11:20

Тачно је да су Тадић и Бојић само ухљеби, да ово раде за паре и борбу за нови посланички мандат. Чуј Бојића. нисам хтио да преузмем одговорност за СДС, па 20 година јеб*ш народ срам те било? Боље реци, не могу добити посланички мандат у Сарајеву, не дају ми компензацију за НСРС јер сам уништио СДС у Приједору, а овако ћу радити за Мила, макар био код Марка, биће ваљда неко вијеће народа мени, амени и брату пар тендере за неколико милиона вриједности. Ја се као борац прве категорије и подофицир тебе Бојићу, Ћургуза и десетина других некарактера- вођа борачкем организације на републичком и локалном нивоу стидим. Сад си једнак Стевандићу, срам те било. Сви сте дебело наплатили своје столице да би политичари по налогу запада уништили индустрију и оставили борце и њихове породице без достојанства и будућности. О Тадићу немам шта да кажем, гори је и од Стевандића, а он је показао да смо ми Срби гов*а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

13.03.2018 11:27

Показали су своје право лице,лице издајника и незахвалника којима је СДС све могуце привилегије дао и они кад је најтезе ноз у ледја,биједно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мошо

13.03.2018 12:06

Сретна ли је странка коју фукара / бојић/ заобиђе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КРАЈИНА

13.03.2018 12:13

Не зна се који је од њих двојице веће ЗЛО да не кажем говно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брука

13.03.2018 12:28

Како их само није срамота у СДС сам 15 година активни члан. Никакву материјалну корист нисам добио и даље сам ту, а ова двојица су имали астрономске плате захваљујући СДС и они сада нешто као нису задовољни

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коста

13.03.2018 12:30

Бојићу пусти опет бркове, или још боље браду да те људи не препознају на улици јер ће те пљувати у лице када те виде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Коста

14.03.2018 07:38

Бојић ти је комшија, док је ишао у школу за ватрогасца ти си финансирао, а сада папчина најео се и окренуо ти леђа.

Name

Залосни ликови

13.03.2018 12:38

Ова двојица да имају имало МОРАЛА, АКО НАПУСТАЈУ СТРАНКУ требали бих странци ВРАТИТИ МАНДАТ која им је странка дала и онда друзе се сналази и плелијеци гдје ти је воља..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пале

13.03.2018 12:52

Две највеће битанге које сам ја срео у свом животу и СДС ништа није изгубио њиховим одласком животом вам гарантујем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па

13.03.2018 15:12

Мало претјерујеш. Да ти их све побројим требало би ми да пишем до сутра.

Name

путуј игумане

13.03.2018 13:07

Лицемјерно и биједно,на листи и политици СДСа сте се успели,а сада вам не ваља.Вјерујте ми неће вам то папкарење издобрити,драго ми је да се сдс чисти,има још неколицина коју треба претоварти тамо у паре и власт,па да странка ради како Бог љуби

ОДГОВОРИТЕ
Name

Траг

13.03.2018 13:47

Питам се да ли их је срамота тих сиједих власи. Имали су прилику да буду први у странци и били су толико времена, а шта су урадили. Сада када долазе нове генерације, умјесто да их подрже они им окрећу лећа под врло сумњивим околностима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган П

13.03.2018 17:51

Нечасни људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВЕТЕРАН

13.03.2018 18:59

ИМА ДЕСЕТ ГОДИНА , МОЈА УНУТАРЊА ИНТУИЦИЈА МИ ЈЕ ГОВОРИЛА ДА ОВЕ ДВИЈЕ ФАЦЕ НИКАКО НЕ ПРИПАДАЈУ ПОЗИЦИЈАМА КОЈЕ ОБАВЉАЈУ, А САДА СЕ ТО ОБИСТИНИЛО... КАТАСТРОФА ОД МОРАЛА !! НЕКА БУДУ ЉУДИ ОД ЧОЈСТВА ПА НЕКА ВРАТЕ МАНДАТЕ , ДА БАР МАЛО ПОВРАТЕ СВОЈЕ ДОСТОЈАНСТВО..

ОДГОВОРИТЕ
Name

МАРКО

14.03.2018 05:52

ШТА ПОЈЕДИНЦИ МИСЛЕ О ОВОМ БОЈИЋУ ТО НИ ЈЕДАН ПОРТАЛ НЕСМИЈЕ ОБЈАВИТИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пензионер

14.03.2018 07:58

Овај јад нека само процита оволики број негативни коментара ато су вецином оно који су му дали да буде то сто је да има имало морала поднио би оставку

Name

поп

14.03.2018 12:27

Од распада бивсе СФРЈ ни једна странка а ни један политицар са простора бивсе републике није радио.радила за интерес било кога народа вец само за своје лицне интересе раде и пљацкају. А ови папци су ситне дусе кокосари обицни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахаа

14.03.2018 15:45

Колико смо ми само луд народ цим неко изадје из неке странке и треба у другу одмах је папак тако ако си у нпр сдс-у ту требас и умрјети..какви сте ви ликови да бог сацува.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

14.03.2018 17:01

Као прво имали су времена да се доказу и да показу ста су урадили, али нису имали ста, а са таквим ликовима лако је манипулисати.Хипнотисао их велики Баја... Сад су ту гдје јесу ни на небу ни на земљи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

14.03.2018 18:11

Они су ти ко циго кад су га поставили да буде краљ,па му неко бацио дукат испред нога а он скоцио зграбио га и побјегао!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неко

14.03.2018 23:37

И сад би неко са истока српске требао да гласа, за предсједника из крајине. Док је народ на истоку гинуо ви сте глумили манекене и тв репортере, отварали представништва и правили бизнис, сад црпите ресурсе истока и дижете кредите правећи ауто путеве за 5 возила по дану, а нама сте оставили коњске стазе и граничне прелазе типа шћепан поље. Ова два су потврда да се српска дијели на истоцни и западни дио. Нама ће Вукота бити предсједник, а вама што се нас тиће може и човић и онако се усташама лижете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лијепо написа наш блогер..

15.03.2018 05:20

Будимо реални, Тадић није чак ни Аутсајдер, он је једно велико дембелско Ништа!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Како молим

15.03.2018 06:59

Људи моји, ја не схватам како може СДС имати штету сто јој овакви одлазе. Ста је то добро од Бојића у СДС У? Сви они требају доказати како су све то стекли, без обзира у којој партији су. Ја сам за то да овакви одлазе , па нека нико не остане, ако нема бољих. СДС гријеси сто не форсира нове људе, млађе. Неце, немају времена, баве се собом и својим каријерама. Знам неке младе људе који се жуцно боре на локалу али не видим да имају неку подршку. А тешко је живјети у малој средини и бити против великих газда. Тешко и опасно. СДС и СНСД у принципу је исто:ваљају те старце и којекакве глупаке годинама и не стиде се тога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сапа

16.03.2018 06:03

ДНС је постао имиграциони центар, има подрску и Меркелове. П.С. Задрзите Тадица и Бојица сто дузе у центу. Боље и за Сд

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

16.03.2018 06:26

Дајте људи ко је близак са овом двојицом нека им прочита ове коментаре да виде гдје су, они зиве у заблудама, али назалост велику лову узимају, надам се до избора..

ОДГОВОРИТЕ