Bojić i Tadić se okreću DNS-u?!

Borislav Bojić, koji je nedavno napustio Srpsku demokratsku stranku, razgovarao je juče u Banjaluci s Ognjenom Tadićem, bivšim SDS-ovcem, a danas predsjednikom Narodne stranke, saznaju "Nezavisne".

Republika Srpska 13.03.2018 | 08:06
Bojić i Tadić se okreću DNS-u?!
"Razgovaram sa svima i još nisam donio odluku gdje ću i kako ću nastaviti političku karijeru. Pritišću me i javnost i prijatelji i vrlo brzo ću odlučiti kako dalje i da li ću biti nezavisni poslanik ili ću nastaviti u nekoj drugoj političkoj partiji", rekao je Bojić, potvrdivši da je juče u Banjaluci razgovarao s Tadićem. Bojić je, podsjećamo, i poslanik u Predstavničkom domu parlamenta BiH.

I sam Tadić je potvrdio da su razgovarali, naglašavajući da uopšte nije bilo riječi o eventualnom nastavku Bojićeve političke karijere u Narodnoj stranci.

"Posljednji put Bojić i ja o stanju u SDS-u razgovarali smo u oktobru 2016. godine i evo danas, poslije godinu i po. Pitali smo se kako je moguće da se sve to izdešavalo i obojici nam je žao što je došlo do svega toga", rekao je Tadić, takođe dodajući da svaki dan razgovara sa svima te da sa Bojićem sarađuje unazad 20 godina.

Prema nezvaničnim informacijama, u ovom trenutku Bojić je najbliži politici DNS-a, a nije tajna ni da Tadić sa svojom Narodnom strankom najbolje konekcije ima upravo u toj partiji. U političkim krugovima spekuliše se da će i Bojić i Tadić svoju dalju političku karijeru nastaviti pod okriljem DNS-a, samo je pitanje na koji način će se "utopiti" u njega. Zanimljivo je da je upravo Tadić, nakon osnivanja svoje Narodne stranke, jedan od prvih sastanaka održao upravo s Markom Pavićem, liderom DNS-a, nakon čega su javnosti rekli da je moguće da te dvije stranke imaju izbornu ili postizbornu saradnju.

Podsjećanja radi, Tadić, koji danas obavlja funkciju predsjedavajućeg Doma naroda parlamenta BiH, nakon izbornog poraza u novembru 2016. godine, podnio je ostavku na mjestu potpredsjednika SDS-a, a nakon toga, odnosno početkom 2017. godine, poslije nekoliko pisama upućenih na adresu SDS-a moglo se naslutiti da će napustiti tu partiju. U nekoliko pisama Tadić je kritikovao stanje u SDS-u, pogotovo njenog sadašnjeg lidera Vukotu Govedaricu. U tom periodu u SDS-u vodili su se unutarstranački izbori i održana je sjednica Glavnog odbora SDS-a na kojoj su izabrani novi potpredsjednici stranke, ali, kao što se i očekivalo, Tadića nije bilo među njima, niti je uopšte bio u "kombinacijama" za bilo koju funkciju u stranci. Nedugo nakon toga, tačnije u oktobru prošle godine, Tadić je formirao svoju Narodnu stranku i zvanično napustio SDS.

Dok se za Tadića mjesecima znalo da će napustiti SDS, Bojićevo napuštanje ove stranke iznenadilo je mnoge. Iako se dva dana prije toga spekulisalo da bi mogao napustiti SDS, Bojić je na iznenađenje svih stranačkih kolega svoju odluku saopštio novinarima, i to tokom sjednice Predstavničkog doma parlamenta BiH, koja je održana u četvrtak prošle sedmice.

"Ne želim da nosim odgovornost za SDS. Smatram da tu odgovornost treba da nose oni koji su SDS doveli u ovu poziciju", rekao je tada Bojić zamjerajući sadašnjem SDS-u da je zanemario kadrove iz Krajine, te da njegovi stavovi koje je iznosio unutar stranke nisu korespondirali sa stavovima drugih u stranci.

Izvor: NN

Komentari / 113

Ostavite komentar
Name

kvalitet 1A

13.03.2018 07:11

Znaci papak Bojic se konacno opredjelio. Kakvo olaksanje za sve nas. DNS prima preletace?

ODGOVORITE
Name

DEGOTHIA

13.03.2018 08:07

POLITIČAR PO PROFESIJI OGNJEN TADIĆ JE SVOJIM SMIŠLJENIM POSTUPCIMA KAO UBAČENI "SEDMI PUTNIK" DEVASTIRAO UGLED SDS-a U BANJA LUCI. IMAO JE DVA GOSPODARA SA ISTIM STRAHOM I CILJEM DA SE UMANJI SNAGA I UTICAJ SDS-a BANJALUČKE REGIJE. JEDAN GAZDA JE BIO MILORAD DODIK, A DRUGI JE GAZDA JE BIO IZ SDS-a I TO SA ISTOKA REPUBLIKE SRPSKE... SADA JE ROK TRAJANJA OVOM POLITIČARU "KOJI JE MNOGO OBEĆAVAO" VJEROVATNO ISTEKAO... MORAĆE MOŽDA POČETI DA NEŠTO KONKRETNO RADI U ŽIVOTU - AKO GA POTROŠENI MARKO PAVIĆ NE UZME POD SVOJE SKUTE...

Name

Re Kvalitet 1 klasa?

13.03.2018 08:10

Obadva su ćorci (Tadić dva puta, be o), Bojić jednom beo! Za njih ni uža familija nije glasala.

Name

ETO TAKO

13.03.2018 08:26

Pa što odmah ne reče crni Bojiću,samo nije to fer,vretiš ono što ti je neko dao apa nastaviš dalje kao "kadar",ovako ničim izazvan postaneš papak.Ovo se odnosi na sve,a Tadić je svoje odigrao,njega ne znam zbog čega bi neko i primio pod svoje skute,MALER,MALER.Bjež od njega.

Name

bak

13.03.2018 08:28

Dns bi mogao vrlo brzo u opoiciju....

Name

Banja Luka

13.03.2018 08:33

Jadna li je kuća gdje vas dvojica dođete,ja glasam za DNS,e neće moći više,da se namiruju papci i prelatači a mi staro članstvo da glasamo i godinama čekamo u redu!DNS neće dobiti ništa u Banja Luci,a vrlo moguće da će se i Prijedor prepoloviti posle ovih zadnjih poplava,narod neće da čeka više da nas neko zaštiti a da taj neko je u vladi i ništa ne uradi za svoj grad,

Name

Dr S.N.

13.03.2018 08:33

Hahahah,što ima otpada i otpadnika ode kod matorog.

Name

Gubi

13.03.2018 08:35

DNS sa ovim samo gubi,evo ja više neću glasati za njih,kakva je to politika gdje skupljaš otpadnike drugih stranaka bez ikakave težine,namiruješ i daješ funkcije,ne zasluženo, a svoje glasače praviš budalom.Mrzim vas i nikada nećete dobiti ni jedan glas u mojoj ulici,a i šire...

Name

KRAJ

13.03.2018 08:37

Ispade ovaj Stevandić bolji igrač od matorog,nije ni čudo što mu članstvo prelazi u Ujedinjenu Srpsku,pa ovaj pavić samo neke istrošene kadrove skuplja i otpadnike od drugih,vrijeme je da >Čubrlović preume stranku i da se matori lisac otjera u penziju inače nam je kraj.

Name

Perić Višegrad

13.03.2018 08:39

Šta to radiš Paviću,nas napušta članstvo a ti guraš po svom,strah me da na ovim izborima nećemo imati nikakva rezultat.

Name

Vuk

13.03.2018 08:39

Ovaj DNS je smiješan sa skupljanjem polovnih političara

Name

ŽIKA Ž

13.03.2018 10:04

DNS-je stranka PAPAKA, Despotović, Bojanović, Ivić, Radanović, Starčević, Bojić, i svi su iz Busnova i Rakelića.

Name

Milan Banjaluka

13.03.2018 10:37

Moze li mi iko reci da li ce rukovodstvo SDS MLADEN BOSIC, PANDUREVICKA koji su tu vec 12 godina odgovoarati za katastrofalne izborne rezultate i ovoliko osipanje stranke ????

Name

re Milan

13.03.2018 11:05

Pa cijela RS je manja od jednog srednje velikog grada, a Vi govorite o nekakvoj stranci koja se osipa. Ono sto se osipa jeste cijela RS. Time se sve stranke osipaju ali to nasi slijepci zeljni vlasti ne zele da vide.

Name

PRIJEDOR

13.03.2018 12:06

NAMA U PRIJEDORU NETREBATE IDITE ODMA U SNSD SVAKAKO DOLAZIT ZBOG LICNI INTERESA.KOGA GOD NECE NJEGOVI ETOGA NAMA NAMA NECETE DONJETI DOBRO.

Name

re Tadiću

13.03.2018 12:19

Pa zar ti karijera nije gotova,koliko si se mandata već naplatio,zamislite SDS ga je stavljao u vijeće naroda da prima ogromne pare.Sve je ovo SDS zaslužio da mu se vrati,previše je pojedincima dao i zapustio potouno kadrovska jačanja stranke.

Name

Prijdorčanka DNS - Znate koja

13.03.2018 12:39

Ja i moja cijela familija,a znam ih još mnogo,sam baš zbog ovog Bojića mrzila SDS,još se sjećamo njegovih posleratne vladavine i osionosti.On i brat su opustošili prijedorsku regiju.Većina Prijdorčana je u DNS-u,a i jedan od razloga nastanka DNS-a je bunt naroda prema ovakvim kao Bojić.Ako ovog primite gosp.Paviću ne računajte na moju podršku i podršku velike većine Prijedora i regije.Dosta više skupljati lopove a tjerati vjerno članstvo,omladinu i obrazovane ljude.Mislim da ako ovo uradite primite Bojiča,a i o Tadiću nema bolje mišljenje,DNS će uskoro postati imaginarna stranka u svom sijedištu i najvećoj bazi.Poz

Name

ironija

13.03.2018 12:49

Ironije ove price je da je Ognjen Tadic za opoziciju juce bio idealan predsednik drzave. Kako neko moze imati obraza i danas pricati kako je Tadic idealan za predsednika a odma sutra kako je najveci olos u svijetu. Isto se odnosi i na Bojica. Kakva je to ekipa ljudi u toj opoziciji. Isto pitanje vazi i za vlast. Juce su vam Stevandic Tadic i Bojic bili izdajnici, koji mogu da odvoje dio Republike Srpske koji su oni odbranili a sutra ce biti vasi clanovi i odma nisu izdajnici. Logika je apsurdna. Ako je neko dobar, onda je dobar i nema veze da li se samnom u stranci. A izdajnik je uvjek izdajnik i nema veze da li je u stranci. Izdajnik se definise, ne prema sebi ili meni, vec po onome koga izdaje.

Name

perspektiva

13.03.2018 13:06

Bojic je odlican Papak, ceka ga sigurna karijera koda ga primi Pavao-Marko-Polo. Mislim da ce ta sinergija dovesti do fuzije pozitive energije u sveopstoj kradji.

Name

Pravo i pravda

13.03.2018 13:51

Tadic nakon sto je za Milu uspjesno unistio SRS a zatim i SDS krece na treci zadatak

Name

finansiska inspekcija

13.03.2018 14:48

Bojić je ljigavac brat mu je mesar,a drugi brat Goran seljak od 135 kila je bizmismen ima firmu Elker zapošljava 70 mučenika koji imaju jadne plate i odlaze iz firme on ne plaća porez i svake godine na kraju odjavi sve radnike i opet ih prijavi početkom nove godina nikad ne izmiri sve obaveze krade državu to je Pavićev bizmismen decenije jadno i smiješno nepismeni seljaci rade šta hoće Mile Dodik reaguj!!!

Name

filip

13.03.2018 19:28

Gledamo pravu utrku između DNS I Ujedinjene ko će biti onaj ko odlučuje u oktobru ko će biti vlast zato i jedni i drugi primaju sve,sav otpad i šljam iz drugih stranaka.Pavić nastoji i ne bira sredstva da spriječi projekat RTRS-a i Dodika da proizvedu Ujedinjenu .

Name

1+1 = 2

13.03.2018 07:13

Jedan papak + još jedan papak = stado papkara. Nikad papci neće moci dobiti od DNS ono što su dobili od SDS-a. Laku noć Ognjene. Srpska može bez tebe. Zbogom Bojiću, obojen si svim bojama na naročito bojom krupnih novčanica.

ODGOVORITE
Name

modričanin

13.03.2018 07:13

Patriotski blok. Papak do papka.

ODGOVORITE
Name

Tačno..

13.03.2018 08:39

Patriotski blok: izdajica do izdajice..

Name

RSRS

13.03.2018 09:31

A gdje su pare???

Name

Re

13.03.2018 10:08

Jedni kradu iz očiju, drugi bi nas izdali...koga birati?

Name

re

13.03.2018 10:45

Tadicu sve si dobio vise nego sto si zasluzio.Imo si masovnu podrsku stranke i njenih biraca,ko clan stranke a ne zbog sebe.Razmisli dobro,prije nego odes na otpad istorije ...?

Name

Gavrilo Princip

13.03.2018 12:26

Za "re": Pa on je već na "otpadu istorije", uvijek je bio karijerista i demagog, koji je samo gledao lični interes. Sjetimo se samo koliko je insistirao na TV duelu protiv Dodika, da bi se toliko obrukao i upravo zbog toga izgubio izbore! Nije znao ni šta je BDP, što je Dodik maksimalno iskoristio! I poslije mu stranka kriva što je pokazao totalno neznanje, pa se sada dodvorava onom udbašu Paviću, nepismenom i infantilnom, kojem treba po minut da sklopi najprostiju rečenicu! Napominjem da nisam član nijedne stranke.

Name

SDS Modrica

13.03.2018 07:14

Šta je to Tadić i ovaj Bojić učinio da SDS bude snazniji, naprotiv, samo su imali ličnu korist za sebe....a sijalice neznaju zavrnuti u kući..

ODGOVORITE
Name

Stranke Su Zlo Najvece

13.03.2018 07:58

Stranke i sluze za licnu korist.Da se napune dzepovi i nista drugo.Zato ih mjenjaju i idu gdje je bolje.

Name

re

13.03.2018 09:46

Pa nestalo love u partiji pa gledaju da jos nešto člebrcnu sa strane..prodaju se za jeftinu lovu.

Name

Prijedlog

13.03.2018 13:29

Neka SDS pokaze da im nije stalo do funkcija i neka niti jedan clan Predsjednistva ili Glavnog odbora ili predsjednici gradskih i opstinskih odbora ne budu kandidati za bilo kakvu funkciju. Oni moraju dokazati da im je stalo samo do politike i neka kandiduju clanove koji su na proslim izborima lijepili plakate i bili posmatraci na birackim mjestima.

Name

Poslednji kineski car

13.03.2018 07:15

Ne bi on išao ni u jednu drugu partiju, ali ga pritišće javnost i prijatelji, pa će brzo odlučiti?! Kao da je najbitniji na svijetu i sada se mi pojedošmo gdje će se uhlljebiti. Nego ,ovakvi kao Bojić kojih ima sve više i koji su u politici samo zbog sebe, a tobože zbog građana i njihovog dobra i jesu doprinjeli priči i mišljenju da su oni svi isti, i da samo gledaju sebe.

ODGOVORITE
Name

Sinisa

13.03.2018 07:30

U pravu si care

Name

Borac prve kategorije

13.03.2018 07:44

Gdje god da predjete vise ce te donijeti stete nego koristi gradjani su prepoznali vas koji radite za svoj interes papci jedni

Name

Poslednji kineski car

13.03.2018 08:37

Na žalost, prepoznali su ga nakon 25 godina koliko je proveo na vlasti i podobro napunio svoje džepove, a narodu prosipao šuplje priče. Dok svako tako uradi prolaze godine a sa njima i život običnih smrtnika. Ovdje trebaju korijenite i sistemske promjene da bi se ovakvi slučajevi koji su se raširili kao epidemija zaustavili. Ali, ko će napraviti te promjene? Ne vidim takvog i takve političare, kada sve ovo ide svima njima u prilog, a samo čekaju priliku i vrijeme da tako nešto urade.

Name

Istina!

13.03.2018 07:18

Kako ih nije sramota obicnih ljudi koji su stalno svoj glas davali SDSu koji nisu dobili nista,a bili su vijerni glasaci,dok su ova dvojica dobili sve moguce privilegije,radna mjesta sa enormno visokim platama,zahvaljujuci glasovima tih postenih i vjernih glasaca SDSa!!!!!!!

ODGOVORITE
Name

re

13.03.2018 12:49

Ko im je kriv pa glasaju stalno

Name

revolucionar

13.03.2018 07:22

Postujem Bojica kao komadanta ali u politici nista nije uradio dobro sem sto kuka kako ne moze dobiti tender nigdje....a ovaj ovamo je karikatura,ne vrijedi ga ni spominjati,propali politicar.

ODGOVORITE
Name

Zoran

13.03.2018 07:27

Jadni su obadvojica!!!

ODGOVORITE
Name

Jadnici

13.03.2018 08:18

Uzeli ste ogromne pare za sjedenje u klupama , jadni narod gladan i sada vi ljuti i nezadovoljni. Ljudske olupine ste. Boj te se Boga za svoju djecu i praunuke.Pravda je dostizna kada-tad.

Name

Modrica

13.03.2018 09:44

Tadić bljutav tip, neznam šta tako izlizan nekom nesto moze ponuditi osim suplje demagogije..

Name

re Modrica

13.03.2018 11:59

Da nauciš ako možeš da se "ne znam" piše odvojeno?

Name

neznam

13.03.2018 13:08

Papci su vezani neraskidivim vezana, otuda "neznam" zajedno.

Name

poliKita

13.03.2018 07:29

Šta je s vama narode, nema veće kurve od politike, jeste li toga svjesni.?

ODGOVORITE
Name

G

13.03.2018 08:47

Ma oobojica su 0 od ljudi licna korist ivaj tadic prica nesta o govedaruci a dva puta gubi izbore e jadan politika koju vodis svi sto su presli iz sds su zavrsili sa politikom

Name

!!!

13.03.2018 19:55

Politika se može prevesti i kao "poli" što znači "više" i "etikos" što znači "moral". Bit će da se u politici o obrazu ne vodi dovoljno računa. Nisam sujevjeran, al ovo zlo koje ovih dana zadesi Prijedor, da može da bude svojevrsna opomena građanima da nešto sa nečim očito ne štima. da li je se sve ove godine moglo nešto uraditi kako tamošnji narod nebi svaku ozbiljniju promjenu vremena propatio. Kako sad vidim ovo sa ratnom legendom Bojićem mi liči da bi on mogao da se nekima nudi. Da bog da pa da griješim u ovoj pretpostavci, jer u mom selu od pamtivijeka se govori da cura koja se sama nudi na kraju ode ispod cijene. Bilo je korektno da je otišao u CiK i ovo do oktobra SDS-u vratio kompenzacioni mandat. Tako bi sa manjom flekom bio primljen pod okrilje sakupljača papkara, ili sve te plate do kraja mandata da preusmjeri na račun recimo humanitarnog fonda. Bilo bi u skladu sa idejom za koju se sam dokazano borio. Ovako, vidjet će mo na šta će da ispadne.

Name

re

15.03.2018 11:50

Au, sta se njih ponudilo i dobre pare zaradili a uz to se ponasaju kao karakteri.

Name

SDS.B.L

13.03.2018 07:32

Pa taj Tadic ljigo da je neki politicar ne bi ga Dodik onako otresao mislim politicki..na presjednickim izborima.... On se mora utopit u DNS ili bilo koju frakciju rezimsku posto na iducim izborima on i kauboji oko njega(Babic i 40 razbojnika)ne bi dobili ni 42 glasa...0 bodova sto bi se reklo....

ODGOVORITE
Name

kuku nama sa nama

13.03.2018 07:33

Da je SDS na vlasti,vi nebi bili nezadovoljni,isto kao sto bi iz SNSD istupili neki koji nebi imali dovoljno plijena,da nisu na narodnoj grbaci.Neka mi neko objasni taj program neke politicke partije...sta to jedna nudi drugacije osim druge na koju laje.Zar nije na prvom mjestu narod i drustvo,a ne pjedinac.Mozda je ta razlika samo u tome da se ne slazu u redoslijedu zavlacenja ruke u narodni dzep... jedni potenciraju prvo lijevi a drugi desni dzep i eto razloga da se olajavaju..moj glupi narode..Zasto to u opstinama gdje sad Dodikova bratija,a milicija je njihova i tuzilastvo,ne procesuiraju one koje prozivaju iz SDS da su opljackali narod za vrjeme mandata...nece jer se tako pomazu kad oni nebudu na vlasti..Jedino onoga ko kaze nesto protiv njih ganjaju da to bude pouk drugim lopovima.Najnoviji primjer.je onaj neki gore na Romaniji,koji se zalio na vlast na federalnim medijima i onda mu ta visegradska policija podnese prijavu jer je prije 5_6 godina pronevjerio milione..Sad odjednom za to saznali..a ako su znali ranije...sta su cekali..zato narode i treba biti i vei harac kad ste tako organizovani

ODGOVORITE
Name

Neozbiljan

13.03.2018 07:34

Ličano mislim da je Tadić neozbiljan političar ili pak da do sada ni u jednoj partiji nije zadovoljio lične ambicije iako je koliko znam imao podršku u svim partijama i to nezna službeno veliku. Sad je i sam osnovao partiju i siguran sam da ako se pojavi na izborima neće osvojiti više od 0,5% glasova i konačno će saznati gde mu je mjesto u politici. Bojić je ovim potezom, kod glasača, sav svoj ugled bacio u blato.

ODGOVORITE
Name

Modrica

13.03.2018 09:43

Baš tako, nisi bas neozbiljan kako se predstavljas...

Name

Пишите ћирилицом

13.03.2018 07:47

Биће ово све добро, видјећете. ДНС јесте странка гдје се окупљају незадовољници из других партија жељни политичког ухљебљења, али када избори прођу доћиће до пуцања ове странке због изборног пораза ткз. Патриотског блока Миле Ронхила. ДНС је увјек била крпа СНСД-а, тако ће бити и сада, видјећете, само што ће једна та закрпа сада пијећи на страну СзП и отјерати црвене кмере са власти.

ODGOVORITE
Name

Па

13.03.2018 08:07

Богами у овом прелазном року ДНС се највише појачава. Пре ће бити да ће се СДС приклонити ДНС него ДНС њима. Можда би то најбоље било ал опет како да ступе у Савез са њиховим новоконпованим папцима. Не знам, али знам да је политика тешка курва. Сви ће они себе ухљебити а нас обичне смртнике што гласамо за ове или оне ма ко *ебе

Name

ре ПА

13.03.2018 10:12

После избора днс престаје да постоји. Недај Боже да такви кадрови требају СДС-у. Далеко им кућа била.

Name

Ragib

13.03.2018 07:49

Najbolje je da ode u Ujedinjenu Srpsku. Ili ko zna, možda neko vise plati?

ODGOVORITE
Name

DRPosto su sredPppp

13.03.2018 08:01

Ta dva papka nikad vise nece dostici bolje funkcije nego sto im je dao SDS sta oni misle sa ce im Pavic dati nesto bolje tamo mogu da ciste smece koje ce ostaviti ovi iz DNSA kada odu sa vlasti.

ODGOVORITE
Name

Optimista

13.03.2018 08:16

Nadam se da će makar ovi građani Republike srpske, koji se služe savremenim tehnologijama, razmisliti prije zaokruzivanja u oktobru o kakvim je ljudima rijec.Oni su ljudi bez ikakvog ideala, programa, rodoljublja i samo misle na svoju politicku, citaj vlastitu, poziciju jer znaju da ako nisu u nekoj partiji moraju da zive od onoga sto su zaradili ako su uopste ista na posten nacin zaradili.Oni se bore za fotolje, dnevnice i sve ostale benefite koje sada uzimaju a nevide onu kolonu mladosti koja u nama starinim izazivaju suze, bol u grudima, gadenje na sebe same jer smo svojim cutanjem dozvolili da opljackaju sve ono sto smo godimama stvarali a nase potomke da otjeraju u bijeli svijet. Slusajuci predsednicu Cvijanovic i Dodika saznala sam da zivim u raju ali ga nikako nemogu da pronadem jer mi je vozna karta jako skupa jer sa svojom penzijom od 300 KM nemogu da je priustim.Zato postovani citatelju glasaj za promjenu ma ko iza nje stajao jer sadasnjim vladarima i politicarima je sve u ruzicastim bojama a vjerovatno bi i meni bilo kad bi imala ono sto su oni stekli zahvaljujuci nama.U nadi da ce brzo doci do promjene, bez obzira sto sadasnji vladari placaju 150 KM za deset glasova,uveliko polazem nadu u vas dragi citaoce.

ODGOVORITE
Name

Poslednji kineski car

13.03.2018 08:46

Podrška komenaru i veliko poštovanje Tebi! Bravo! Pozdrav.

Name

Md

13.03.2018 09:41

DA MI JE OTAC NA VLASTI, TREBA PROMJENA, JER OVO JE PREVAZIŠLO SVE..

Name

Osvit

13.03.2018 08:41

Kad osnujete privatnu partiju ili kad privatizujete postojece one prestaju biti partije i postaju intrresne grupe. Jos se SDS kao pokret odupire takvom trendu ,mada je i kod njih primjetno regionalno pregrupisavanje , i zato je broj preletaca i onih koji napustaju maticnu stranku najveci.Uglavnom je rijec o starim kadrovima koji su zajedno sa kolegama iz pozicije u zadnjih trideset godina urusili sistem vrijednosti , pravnu drzavu,unistili privredu ,postavili rezultate izbora kao vrhunsku i neprikosnovenu vrijednost koja je iznad prava i pravde a daje pravo na plijen i drzave i njenih resursa.Nadam se da ce vecina takvih i zavrsiti u ovoj godini politicku karijeru a narod kazniti partije koje udomljuju preletace.

ODGOVORITE
Name

Zbunjen

13.03.2018 08:42

Ljudi ne zaludjujte seee svi su oni istii...nece ovde nikad biti bolje nazalost nikad...previse je ovo sve otislo i pustilo korijene previse toga je upropasteno nema ovde boljitka...Nadam se da je ovaj Govedarica ok momak da moze i ima snage da pokusa nesto al nzn slaba vajda od toga...previse je trulih potkupljivih namazanih ljudi okolo njega...samo da ga ne prodaju na kraju...realno bice tesko skinuti ove sa vlasti jer opozicija se bori proti dobro organizovane MAFIJASKE ORGANIZACIJE na celu sa njihovim bosom Milom koji se toliko osilio da je spreman na bilo sta zarad vlasti...nije sporno izacemo glasati za promijene al nzn skeptican sam...bojim se da cemo i dalje ostati zivjeti u mraku...ps:zavidim postenim ljudima koji su uspijeli otici odavde i snasli see...svaka cast...pozz

ODGOVORITE
Name

re

13.03.2018 09:39

Najbolji komentar,realan za nase prostore..

Name

СДС МОДРИЧА

13.03.2018 10:33

Нисмо Исти, нити желимо да будемо као ова банда што краде и пљачка 14 година.

Name

re

13.03.2018 12:53

Ma svi smo mi isti. Dođe li SDS na vlast pola SNSD-ovih šljokara će promjeniti člansku kartu

Name

Prijedorski berberin

13.03.2018 08:49

DNS je partija bez boje, mirisa i ukusa. Prozaična, ni po čemu prepoznatljiva. Sa ispodprosječnim, tankim, slabo obrazovanim kadrovima na izvršnim dužnostima. Prijedor, Kozara, sanska dolina i potkozarje zaslužuju bolje.

ODGOVORITE
Name

Omarska

13.03.2018 09:21

Stevandić je za vas institucija. On je bar krenuo od nule sa osnivanjem nove partije. A vi u DNS pogledajte šta radite i još imate nešto protiv Ujedinjene Srpske. Pa i treba u oktobru da vas oduva US.

ODGOVORITE
Name

ре

13.03.2018 10:17

УС је једна интересна група финансирана из буџета снсдеа, са покупованим чланством из сдс-а, пдп-еа, днс-а, и позајмљеним члановима снсд-а и сп-а. То су све фукара до фукаре.

Name

Marko

13.03.2018 09:27

Nakon ovih izbora DNS ce biti jos jaci, trenutno su treca po snazi stranka u RS a poslije izbora velike su sanse da skinu SDS sa drugog mjesta. Pricajte sta hocete ali to je realnost. Stabilna stranka.

ODGOVORITE
Name

mislim

13.03.2018 09:31

Papci su istrosili SDS mandate sad probavaju na drugim mjestima cilj je pozicija a ti glupi narode navali.

ODGOVORITE
Name

ziviBn

13.03.2018 09:50

Raspad SDS-a polako i sigurno dolazi!!!

ODGOVORITE
Name

modričanin

13.03.2018 11:31

Sanjaj, snovi su besplatni.

Name

In

13.03.2018 10:00

Nije to samo saradnja sa dns gospodo to znaci da ulazite u koaliciju sa snsd i Dodikom za koje ste do nedavno imali samo optuzbe za kriminal sad se udruzujete da zajedni sasnsd i dns pljackate ovajnarod . Obecali su vam polozaj i dio kolaca od pljacke naroda e nazdravlje gospodo obojica ste procitani od naroda

ODGOVORITE
Name

dusanculi

13.03.2018 10:04

Ko se sjeća zadnjeg predizbornog duela izmedju njega i Dodika na ATV dva dana uoči izbora može se sjetiti kako je izgledao kao nesporno pametniji od Dodika totalno inferioran u tom duelu tako da sam i tada a danas pogotovo siguran da je prepustio pobjedu Dodiku na isti naččin kao što je to i njegov politički mentor Voja Šešelj uradio na jednim izborima kad je u zadnjim danima kampanje bio neprepoznatljiv. To su ti spavači u opoziciji a obični saradnici režima.

ODGOVORITE
Name

Slavko

13.03.2018 10:12

Zao mi ovih iz sds-a zbunjeni ljudi vise neznaju ko valja ko nevalja ko je papak ko je pravi i tako to iz dana u dan.

ODGOVORITE
Name

мodricanin

13.03.2018 10:36

Ti si Slavko plaćenik i saučesnik režima u zločinu nad Srpskim narodom, a vjerovatno i nisi Srbin.

Name

Slavko

13.03.2018 10:55

Ti si jadan.

Name

modričanin

13.03.2018 11:33

Slavko, ne zaslužuješ ni odgovor. 0 obična.

Name

Slavko

13.03.2018 12:33

Zivio

Name

vjerni sluga

13.03.2018 14:16

Ovaj Slavko mnogo pismen, a opet kakva je vijest ako nema komentara Cika bombojeda?

Name

zaza

13.03.2018 10:26

NESHVATLJIVO DA JE SVA PAMET U KRAJINI. IZGLEDA DA MI IZ ISTOCNOG DIJELA NESMIJEMO BITI PAMETNI INACE CE NAS NAPUSTITI OVI IZ KRAJINE.SAMO NAPRIJED GOVEDARICA NETREBAJU TI OVAKVI KOJI CIM OSJETE DA SU NEVAZNI BJEZE U DRUGU STRANKU.

ODGOVORITE
Name

Lukijan

13.03.2018 10:29

Oni nezadovoljni a sve im je SDS davao, zapitajuli se ikada kako je ljudima koji su za nih radili a nikada nisu dobili ništa, i sada su oni nezadovoljni i odlaze u druge stranke, a ovi ljudi ostaju vjereni stranici iako nisu imali nikakve materijalne koristi od stranke

ODGOVORITE
Name

Re Lukijano

14.03.2018 07:25

Hajd se ti rijesi Dodika i Zeljke.

Name

Banjalucanin SDS

13.03.2018 10:32

KAd smo u BL pljuvali izbor Tadica , napadali ste nas svi i govorili da je Ognjen super izbor...........Moramo ljudi rijesiti se Bosica i Pandurevicke.....Pa ljudi dugogodisnji clanovi izlaze iz SDS i ne idu u druge stranke, vec su razocarani..........Pa 12 godina isti ljudi rukovode ovom strankom i idemo samo iz poraza u poraz.

ODGOVORITE
Name

BANJA LUKA

13.03.2018 11:23

Poslije izbora u oktobru počinje čistka u Banjalučkom SDS-u Vukota će se vratiti u Gacko,a Banjalučki SDS će biti raspušten,jer neće imati ni 100 glasova u gradu.

Name

df

13.03.2018 11:00

A Mici Micic pregovara sa SNSDom..dragi bijeljinci svaka cast!!

ODGOVORITE
Name

re

13.03.2018 22:39

Završio pregovore sve dogovoreno

Name

rogatica

13.03.2018 11:20

Tačno je da su Tadić i Bojić samo uhljebi, da ovo rade za pare i borbu za novi poslanički mandat. Čuj Bojića. nisam htio da preuzmem odgovornost za SDS, pa 20 godina jeb*š narod sram te bilo? Bolje reci, ne mogu dobiti poslanički mandat u Sarajevu, ne daju mi kompenzaciju za NSRS jer sam uništio SDS u Prijedoru, a ovako ću raditi za Mila, makar bio kod Marka, biće valjda neko vijeće naroda meni, ameni i bratu par tendere za nekoliko miliona vrijednosti. Ja se kao borac prve kategorije i podoficir tebe Bojiću, Ćurguza i desetina drugih nekaraktera- vođa boračkem organizacije na republičkom i lokalnom nivou stidim. Sad si jednak Stevandiću, sram te bilo. Svi ste debelo naplatili svoje stolice da bi političari po nalogu zapada uništili industriju i ostavili borce i njihove porodice bez dostojanstva i budućnosti. O Tadiću nemam šta da kažem, gori je i od Stevandića, a on je pokazao da smo mi Srbi gov*a.

ODGOVORITE
Name

Milan

13.03.2018 11:27

Pokazali su svoje pravo lice,lice izdajnika i nezahvalnika kojima je SDS sve moguce privilegije dao i oni kad je najteze noz u ledja,bijedno!

ODGOVORITE
Name

mošo

13.03.2018 12:06

Sretna li je stranka koju fukara / bojić/ zaobiđe.

ODGOVORITE
Name

KRAJINA

13.03.2018 12:13

Ne zna se koji je od njih dvojice veće ZLO da ne kažem govno.

ODGOVORITE
Name

Bruka

13.03.2018 12:28

Kako ih samo nije sramota u SDS sam 15 godina aktivni član. Nikakvu materijalnu korist nisam dobio i dalje sam tu, a ova dvojica su imali astronomske plate zahvaljujući SDS i oni sada nešto kao nisu zadovoljni

ODGOVORITE
Name

Kosta

13.03.2018 12:30

Bojiću pusti opet brkove, ili još bolje bradu da te ljudi ne prepoznaju na ulici jer će te pljuvati u lice kada te vide.

ODGOVORITE
Name

Re Kosta

14.03.2018 07:38

Bojić ti je komšija, dok je išao u školu za vatrogasca ti si finansirao, a sada papčina najeo se i okrenuo ti leđa.

Name

Zalosni likovi

13.03.2018 12:38

Ova dvojica da imaju imalo MORALA, AKO NAPUSTAJU STRANKU trebali bih stranci VRATITI MANDAT koja im je stranka dala i onda druze se snalazi i plelijeci gdje ti je volja..

ODGOVORITE
Name

Pale

13.03.2018 12:52

Dve najveće bitange koje sam ja sreo u svom životu i SDS ništa nije izgubio njihovim odlaskom životom vam garantujem.

ODGOVORITE
Name

Па

13.03.2018 15:12

Мало претјерујеш. Да ти их све побројим требало би ми да пишем до сутра.

Name

putuj igumane

13.03.2018 13:07

Licemjerno i bijedno,na listi i politici SDSa ste se uspeli,a sada vam ne valja.Vjerujte mi neće vam to papkarenje izdobriti,drago mi je da se sds čisti,ima još nekolicina koju treba pretovarti tamo u pare i vlast,pa da stranka radi kako Bog ljubi

ODGOVORITE
Name

Траг

13.03.2018 13:47

Питам се да ли их је срамота тих сиједих власи. Имали су прилику да буду први у странци и били су толико времена, а шта су урадили. Сада када долазе нове генерације, умјесто да их подрже они им окрећу лећа под врло сумњивим околностима.

ODGOVORITE
Name

Dragan P

13.03.2018 17:51

Nečasni ljudi.

ODGOVORITE
Name

VETERAN

13.03.2018 18:59

IMA DESET GODINA , MOJA UNUTARNJA INTUICIJA MI JE GOVORILA DA OVE DVIJE FACE NIKAKO NE PRIPADAJU POZICIJAMA KOJE OBAVLJAJU, A SADA SE TO OBISTINILO... KATASTROFA OD MORALA !! NEKA BUDU LJUDI OD ČOJSTVA PA NEKA VRATE MANDATE , DA BAR MALO POVRATE SVOJE DOSTOJANSTVO..

ODGOVORITE
Name

MARKO

14.03.2018 05:52

ŠTA POJEDINCI MISLE O OVOM BOJIĆU TO NI JEDAN PORTAL NESMIJE OBJAVITI

ODGOVORITE
Name

Penzioner

14.03.2018 07:58

Ovaj jad neka samo procita ovoliki broj negativni komentara ato su vecinom ono koji su mu dali da bude to sto je da ima imalo morala podnio bi ostavku

Name

pop

14.03.2018 12:27

Od raspada bivse SFRJ ni jedna stranka a ni jedan politicar sa prostora bivse republike nije radio.radila za interes bilo koga naroda vec samo za svoje licne interese rade i pljackaju. A ovi papci su sitne duse kokosari obicni.

ODGOVORITE
Name

hahaa

14.03.2018 15:45

Koliko smo mi samo lud narod cim neko izadje iz neke stranke i treba u drugu odmah je papak tako ako si u npr sds-u tu trebas i umrjeti..kakvi ste vi likovi da bog sacuva.

ODGOVORITE
Name

Milan

14.03.2018 17:01

Kao prvo imali su vremena da se dokazu i da pokazu sta su uradili, ali nisu imali sta, a sa takvim likovima lako je manipulisati.Hipnotisao ih veliki Baja... Sad su tu gdje jesu ni na nebu ni na zemlji.

ODGOVORITE
Name

Milan

14.03.2018 18:11

Oni su ti ko cigo kad su ga postavili da bude kralj,pa mu neko bacio dukat ispred noga a on skocio zgrabio ga i pobjegao!!!!!

ODGOVORITE
Name

Neko

14.03.2018 23:37

I sad bi neko sa istoka srpske trebao da glasa, za predsjednika iz krajine. Dok je narod na istoku ginuo vi ste glumili manekene i tv reportere, otvarali predstavništva i pravili biznis, sad crpite resurse istoka i dižete kredite praveći auto puteve za 5 vozila po danu, a nama ste ostavili konjske staze i granične prelaze tipa šćepan polje. Ova dva su potvrda da se srpska dijeli na istocni i zapadni dio. Nama će Vukota biti predsjednik, a vama što se nas tiće može i čović i onako se ustašama ližete.

ODGOVORITE
Name

Lijepo napisa naš bloger..

15.03.2018 05:20

Budimo realni, Tadić nije čak ni Autsajder, on je jedno veliko dembelsko Ništa!!

ODGOVORITE
Name

Kako molim

15.03.2018 06:59

Ljudi moji, ja ne shvatam kako može SDS imati štetu sto joj ovakvi odlaze. Sta je to dobro od Bojića u SDS U? Svi oni trebaju dokazati kako su sve to stekli, bez obzira u kojoj partiji su. Ja sam za to da ovakvi odlaze , pa neka niko ne ostane, ako nema boljih. SDS grijesi sto ne forsira nove ljude, mlađe. Nece, nemaju vremena, bave se sobom i svojim karijerama. Znam neke mlade ljude koji se žucno bore na lokalu ali ne vidim da imaju neku podršku. A teško je živjeti u maloj sredini i biti protiv velikih gazda. Teško i opasno. SDS i SNSD u principu je isto:valjaju te starce i kojekakve glupake godinama i ne stide se toga.

ODGOVORITE
Name

Sapa

16.03.2018 06:03

DNS je postao imigracioni centar, ima podrsku i Merkelove. P.S. Zadrzite Tadica i Bojica sto duze u centu. Bolje i za Sd

ODGOVORITE
Name

Goran

16.03.2018 06:26

Dajte ljudi ko je blizak sa ovom dvojicom neka im pročita ove komentare da vide gdje su, oni zive u zabludama, ali nazalost veliku lovu uzimaju, nadam se do izbora..

ODGOVORITE