Милојевић: Ако је потребан кривац - ту сам!

"Оно што ме више брине је што као да гледам исте утакмице. Вождовац, Напредак. . . ", поручио је тренер Звезде.

Фудбал 12.03.2018 | 10:45
Милојевић: Ако је потребан кривац - ту сам!
Фудбалери Црвене звезде ремизирали су против Напретка (1:1) у последњој утакмици 27. кола Суперлиге, иако су по уласку у надокнаду времена били на прагу три бода.

Ипак, Ескић је искористио "црне минуте" одбране лидера домаћег шампионата и успео да их шокира други пут ове сезоне. У Крушевцу су голом у надокнади времена дошли до победе, а сада до важног ремија у борби за Европу.

"Цопy-пасте’ утакмица као против Вождовца, а нисмо били на нивоу ни у Новом Саду. Примамо голове какве нисмо примали у тим временским интервалима. То може да се то тумачи на много начина и како год да тумачите - сложићу се", казао је Владан Милојевић на конференцији за медије после меча и додао да "на крају свако добије шта заслужи".

"Ако се провлачи нека кривица, ја сам увек ту, увек сам најодговорнији. Већ за три дана нас чека јако тешка куп утакмица против Мачве и то је то".

Тренер Црвене звезде је казао и да је његова екипа доминирала у првом полувремену, али да се десио пад концентрације и две велике шансе за Напредак где су другу искористили.

"Да ли сам забринут? Стално сам забринут, нисам ја незабринут ни кад побеђујемо", казао је Владан Милојевић и додао да ће се посветити решавању проблема: "Оно што ме више брине је што као да гледам исте утакмице. Вождовац, Напредак... И Вождовац је имао шансу пре него што су нам дали. Тренер сам, то ми је посао, мислим да ћу морати са играчима да решим проблем".

Милојевић је објаснио и да Бен није играо због повреде задње ложе, и да је то разлог зашто није почео меч у Новом Саду, а да је код Вујадина Савића у питању само ударац и да верује да није ништа страшно... Да ли ће бити на располагању селектору Крстајићу? Вероватно.

"Драго ми је, увек ми је драго када свако добије позив. Мислим да је то круна онога што је Вујадин до сада урадио. Рекли смо, сваки пут када добијете такав позив и такву награду: кад дођеш до врха није проблем, проблем је да останеш на врху", закључио је Милојевић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

САМY

12.03.2018 12:15

Ста те брига купице ти титулу и готово.

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

12.03.2018 13:48

Минус данас у бг 12

ОДГОВОРИТЕ