Milojević: Ako je potreban krivac - tu sam!

"Ono što me više brine je što kao da gledam iste utakmice. Voždovac, Napredak. . . ", poručio je trener Zvezde.

Fudbal 12.03.2018 | 10:45
Milojević: Ako je potreban krivac - tu sam!
Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su protiv Napretka (1:1) u poslednjoj utakmici 27. kola Superlige, iako su po ulasku u nadoknadu vremena bili na pragu tri boda.

Ipak, Eskić je iskoristio "crne minute" odbrane lidera domaćeg šampionata i uspeo da ih šokira drugi put ove sezone. U Kruševcu su golom u nadoknadi vremena došli do pobede, a sada do važnog remija u borbi za Evropu.

"Copy-paste’ utakmica kao protiv Voždovca, a nismo bili na nivou ni u Novom Sadu. Primamo golove kakve nismo primali u tim vremenskim intervalima. To može da se to tumači na mnogo načina i kako god da tumačite - složiću se", kazao je Vladan Milojević na konferenciji za medije posle meča i dodao da "na kraju svako dobije šta zasluži".

"Ako se provlači neka krivica, ja sam uvek tu, uvek sam najodgovorniji. Već za tri dana nas čeka jako teška kup utakmica protiv Mačve i to je to".

Trener Crvene zvezde je kazao i da je njegova ekipa dominirala u prvom poluvremenu, ali da se desio pad koncentracije i dve velike šanse za Napredak gde su drugu iskoristili.

"Da li sam zabrinut? Stalno sam zabrinut, nisam ja nezabrinut ni kad pobeđujemo", kazao je Vladan Milojević i dodao da će se posvetiti rešavanju problema: "Ono što me više brine je što kao da gledam iste utakmice. Voždovac, Napredak... I Voždovac je imao šansu pre nego što su nam dali. Trener sam, to mi je posao, mislim da ću morati sa igračima da rešim problem".

Milojević je objasnio i da Ben nije igrao zbog povrede zadnje lože, i da je to razlog zašto nije počeo meč u Novom Sadu, a da je kod Vujadina Savića u pitanju samo udarac i da veruje da nije ništa strašno... Da li će biti na raspolaganju selektoru Krstajiću? Verovatno.

"Drago mi je, uvek mi je drago kada svako dobije poziv. Mislim da je to kruna onoga što je Vujadin do sada uradio. Rekli smo, svaki put kada dobijete takav poziv i takvu nagradu: kad dođeš do vrha nije problem, problem je da ostaneš na vrhu", zaključio je Milojević.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

SAMY

12.03.2018 12:15

Sta te briga kupice ti titulu i gotovo.

ODGOVORITE
Name

roki

12.03.2018 13:48

Minus danas u bg 12

ODGOVORITE