Видео: Солун је стварно епицентар лудила!

ПАОК-у поништен победоносни гол у 90, газда хтео да бије судије, АЕК се повукао у свлачионицу! Поново невероватне сцене на стадиону Тумба! Врхунац лудила - Газда ПАОК-а улетео са пиштољем на терен! Иван Савидис у центру пажње најновијег инцидента у грчком фудбалу!

Фудбал 12.03.2018 | 00:10
Видео: Солун је стварно епицентар лудила!
Нема мира у грчком фудбалу у изгледа да га неће ни бити! ПАОК и АЕК играли су у Солуну дерби без голова, који је прекинут због инцидената у последњим тренуцима регуларног тока и очекује се одлука судије Коминаса да ли ће меч бити настављен

А фудбал је, као и недавно пред окршај ПАОК-а са Олимпијакосом пао у други план. Грмеће челници клуба из Солуна због онога што се десило у 90. минуту, када је Фернандо Варела дао гол после корнера. Уследило је експлозија емоција на терен и на трибинама, али се то претворило у бес када је гол поништен.

Уследили су жестоки протести играча АЕК-а који су насрнули на линијскјог судију, сматрајући да гол мора да буде поништен због офсајда Маурусија. Он се заиста нашао у недозвољеној позицији, али се на успореним снимку не види да је дирао лопту. Консултација са помоћник Коминас је поништио гол, а то је довело до ерупције вулкана на Тумби. 



Право је чудо како није дошло до физичког обрачуна. Играчи ПАОК-а су затим кренули га Коминасу и његовим помоћницима очигледно сматрајући да ће успети да убеде судију да још једном промени одлуку. Али, ни ту није био крај хаосу. Убзо се на терену нашао и газда ПАОК-а Иван Савидис бесан због одлуке арбитара, као и први оперативац солунског клуба Лубош Михел.

Судећи по гестикулацији, размишљали су и да повуку екипу са терена очигледно сматрајући да су озбиљно оштећени. Некако се и то смирило, а онда је дошло до кошкања код клупа за резерве два тима, па су гости отишли у свлачионицу и утакмица је прекинута.



Тврду и не претерано занимљиву борбу углавном на средини терена спорадично је прекидала навала ПАОК-а, док је АЕК у већем делу меча пре свега био заинтересован за одбрану сопственог гола што и не чуди с обзиром на ситуацију на табели.

Тако је у 51. минуту Ђалма Кампос практично ни из чега дошао у ситуацију да изађе сам испред голмана, али је његов ударац изблокиран.

А онда три паклена минута током којих су навијачи имали много разлога да се нервирају и да дрхте. У главним улогама били су Александар Пријовић и Марко Ливаја.

Репрезентативац Србије је у 61. и у 63. минуту пропустио две озбиљне прилике за погодак. У првој ситуацији шутирао је право у голмана са ивице казненог простора и то не превише снажно, иако га нико није чувао.

Већ у следећем нападу ПАОК је могао да буде кажњен када је до лопте дошао Марко Ливаја и са неких 10-ак метара гађао оштро по земљи, међутим, домаћи голман Александрос Паскалакис је одлично реаговао.

А онда је опет ред дошао на ПАОК. Играо се 63. минут, Пелкас је проиграо Пријовића, а српски нападач је из изгледне позиције шутирао нешто јаче и лопта је отишла изнад пречке.



Врхунац лудила - Газда ПАОК-а улетео са пиштољем на терен! Иван Савидис у центру пажње најновијег инцидента у грчком фудбалу.

Сваки пут када се догоде неки инциденти у грчком фудбалу, делује да је тамошње "шутирање бубамаре" дотакло дно. Ипак, сцене са солунског стадиона Тумба од недеље увече помериле су границе.

Тачније, то је урадио председник ПАОК-а Иван Савидис који је утрчао на терен на мечу против АЕК-а након што су судије поништиле гол Вареле у 90. минуту. Али ту није крај лудила, пошто је овај бизнисмен како показује слика за појасом имао и пиштољ!

Пробао је Савидис да се обрачуна прво са арбитром, а затим је кренуо и ка клупи атинског клуба, али су га његови телохранитељи зауставили на време да не направи неки још озбиљнији инцидент.

Срећом, у поментој ситуацији Савидис се задржао само на вербалним претњама и није потезао пиштољ.



ГРЧКА 1 - 25. коло

Субота:
Лариса - Керкира 0:0

Паниониос - Атромитос 2:2 (1:0)
/Спиридоновић 48, 59 - Коцопулос 65, Амр Варда 90+3/

Панатинаикос - Астерас Триполис 1:1 (0:0)
/Лод 87 - Манијас 69/

Недеља:
Платанијас - Олимпијакос 0:4 (0:3)
/Ромао 14, Марин 24, Мираљас 35пен, Сисе 58/

Ксанти - Панетоликос 1:0 (1:0)
/Кастро 24/

Ламија - Левадијакос 1:1 (1:1)
/Цукалос 40 - Јакумакис 33/

ПАОК - АЕК 0:0 (прекинуто)

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар