Видео: Зглоб Харија Кејна!

Невоље за Тотенхем и њихове наде о трофеју у сезони. . .  Енглези у страху: Кејн пропушта Мундијал?! Ово би све могло да промени. . .

Фудбал 12.03.2018 | 10:15
Видео: Зглоб Харија Кејна!
На први поглед није изгледало страшно, али се касније испоставило као озбиљно.

Хари Кејн је на гостовању Борнмуту доживео повреду која уопште не изгледа наивно. Кејн је био у офсајд позицији када је пошао на лопту, стигао до ње пре голмана Асмира Беговића и послао је у мрежи. Гол му је оправдано поништен због недозвољене ситуације, али још горе је шзо се повредио.

Кејн се том приликом сударио са Босанцем који му је улетео у ноге и повредио му скочни зглоб. Стопало се поптуно изврнуло и Кејн је остао да седи на трави. Уз лекарску помоћ је отишао у тунел и више се није враћао на терен. А подсетимо и да Кејн води мртву трку са Мохамедом Салахом за Златну копачку Премијер лиге. Обојица су дали по 24 гола... 

Нема потребе трошити речи колики хендикеп за Тотенхем представља његово одсуство. Следеће недеље Тотенхем гостује Свонсију у четвртфиналу ФА Купа што је последња прилика за Спурсе да освоје трофеј у сезони. Без Кејна ће то бити далеко теже...



Тотенхем је успео да направи преокрет против Борнмута без Харија Кејна на терену (4:1) пошто је сјајни нападач морао да изађе из игре у 34. минуту.

Кејн и голман Беговић су били у дуелу, па је босанскохерцеговачки чувар мреже закачио по зглобу нападача Тотенхема због чега је овај одмах затражио измену. Али, Сон и Орије побринули су се за три бода на овом мечу, али ту је страх - колико дуго ће бити ван терена?

Маурисио Покетино је после меча рекао да је повреда чланка слична оној која га је ван терена држала два месеца, а "Гардијан" доноси још гору прогнозу.

У извештају с "Виталити" тадиона наводе да Харија Кејна тек чека снимање чланка, али да би могао чак и да пропусти Светско првенство у Русији које почиње у јуну!

За сада нема информација да ли су ове прогнозе претеране, али очигледно да су Енглези у страху.

"Није година Мундијала ако најбољи фудбалер Енглеске нема проблем с повредом", написао је легенрадни Гари Линекер и пожелео Кејну брз опоравак

Извор: моззартспорт/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар