Video: Zglob Harija Kejna!

Nevolje za Totenhem i njihove nade o trofeju u sezoni. . .  Englezi u strahu: Kejn propušta Mundijal?! Ovo bi sve moglo da promeni. . .

Fudbal 12.03.2018 | 10:15
Video: Zglob Harija Kejna!
Na prvi pogled nije izgledalo strašno, ali se kasnije ispostavilo kao ozbiljno.

Hari Kejn je na gostovanju Bornmutu doživeo povredu koja uopšte ne izgleda naivno. Kejn je bio u ofsajd poziciji kada je pošao na loptu, stigao do nje pre golmana Asmira Begovića i poslao je u mreži. Gol mu je opravdano poništen zbog nedozvoljene situacije, ali još gore je šzo se povredio.

Kejn se tom prilikom sudario sa Bosancem koji mu je uleteo u noge i povredio mu skočni zglob. Stopalo se poptuno izvrnulo i Kejn je ostao da sedi na travi. Uz lekarsku pomoć je otišao u tunel i više se nije vraćao na teren. A podsetimo i da Kejn vodi mrtvu trku sa Mohamedom Salahom za Zlatnu kopačku Premijer lige. Obojica su dali po 24 gola... 

Nema potrebe trošiti reči koliki hendikep za Totenhem predstavlja njegovo odsustvo. Sledeće nedelje Totenhem gostuje Svonsiju u četvrtfinalu FA Kupa što je poslednja prilika za Spurse da osvoje trofej u sezoni. Bez Kejna će to biti daleko teže...



Totenhem je uspeo da napravi preokret protiv Bornmuta bez Harija Kejna na terenu (4:1) pošto je sjajni napadač morao da izađe iz igre u 34. minutu.

Kejn i golman Begović su bili u duelu, pa je bosanskohercegovački čuvar mreže zakačio po zglobu napadača Totenhema zbog čega je ovaj odmah zatražio izmenu. Ali, Son i Orije pobrinuli su se za tri boda na ovom meču, ali tu je strah - koliko dugo će biti van terena?

Maurisio Poketino je posle meča rekao da je povreda članka slična onoj koja ga je van terena držala dva meseca, a "Gardijan" donosi još goru prognozu.

U izveštaju s "Vitaliti" tadiona navode da Harija Kejna tek čeka snimanje članka, ali da bi mogao čak i da propusti Svetsko prvenstvo u Rusiji koje počinje u junu!

Za sada nema informacija da li su ove prognoze preterane, ali očigledno da su Englezi u strahu.

"Nije godina Mundijala ako najbolji fudbaler Engleske nema problem s povredom", napisao je legenradni Gari Lineker i poželeo Kejnu brz oporavak

Izvor: mozzartsport/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar