ПАОК-у враћени бодови, поново живи сан о титули!

Приде ће лидера АЕК у великом дербију вечерас (18. 30 часова) дочекати пред својом публиком.

Фудбал 11.03.2018 | 14:15
ПАОК-у враћени бодови, поново живи сан о титули!
Комисија за жалбе Фудбалског савеза Грчке одлучила је рано јутрос да врати три бода ПАОК-у која су им одузета после инцидента од 25. фебруара када је тренер Олимпијакоса Оскар Гарсија погођен предметом у главу на стадиону у Солуну.

Комисија је такође преиначила и одлуку о суспензији стадиона Тумба од две утакмице без публике, па ће вечерашњи велики дерби против лидера АЕК-а (18.30 часова) солунски црно-бели моћи да дочекају пред својим навијачима. Ипак, солунски клуб није баш скроз помилован пошто ће због инцидената на дербију са Олимпијакосом морати да плати 30.000 евра.

У својој жалби, челници ПАОК-а написали су да је шпански стручњак на клупи Олимпијакоса Гарсија фолирао повреду, упркос чињеници да је провео ноћ у болници након што му је установљена повреда леве стране лица, вртоглавица и бол у врату.

Наравно, оваквом одлуком највише су разочарани у редовима Олимпијакоса који је за сличан инцидент против АЕК-а био кажњен одузимањем три бода.

"Чим је одлука преиначена током ноћи и јутра јасно вам је да то нису била чиста посла. Нека им служи на част ова одлука", поручили су из Пиреја.

ПАОК ће се после враћања бодова поново наћи на другом месту са 52 бода, што је два мање од лидера АЕК-а, а два више од трећепласираног Олимпијакоса, што ће поприлично закомпликовати борбу за титулу која се у Солуну чека 32 године.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар