PAOK-u vraćeni bodovi, ponovo živi san o tituli!

Pride će lidera AEK u velikom derbiju večeras (18. 30 časova) dočekati pred svojom publikom.

Fudbal 11.03.2018 | 14:15
PAOK-u vraćeni bodovi, ponovo živi san o tituli!
Komisija za žalbe Fudbalskog saveza Grčke odlučila je rano jutros da vrati tri boda PAOK-u koja su im oduzeta posle incidenta od 25. februara kada je trener Olimpijakosa Oskar Garsija pogođen predmetom u glavu na stadionu u Solunu.

Komisija je takođe preinačila i odluku o suspenziji stadiona Tumba od dve utakmice bez publike, pa će večerašnji veliki derbi protiv lidera AEK-a (18.30 časova) solunski crno-beli moći da dočekaju pred svojim navijačima. Ipak, solunski klub nije baš skroz pomilovan pošto će zbog incidenata na derbiju sa Olimpijakosom morati da plati 30.000 evra.

U svojoj žalbi, čelnici PAOK-a napisali su da je španski stručnjak na klupi Olimpijakosa Garsija folirao povredu, uprkos činjenici da je proveo noć u bolnici nakon što mu je ustanovljena povreda leve strane lica, vrtoglavica i bol u vratu.

Naravno, ovakvom odlukom najviše su razočarani u redovima Olimpijakosa koji je za sličan incident protiv AEK-a bio kažnjen oduzimanjem tri boda.

"Čim je odluka preinačena tokom noći i jutra jasno vam je da to nisu bila čista posla. Neka im služi na čast ova odluka", poručili su iz Pireja.

PAOK će se posle vraćanja bodova ponovo naći na drugom mestu sa 52 boda, što je dva manje od lidera AEK-a, a dva više od trećeplasiranog Olimpijakosa, što će poprilično zakomplikovati borbu za titulu koja se u Solunu čeka 32 godine.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar