СЛС: Звездина освета!

Црвено-бели вечерас (18,30, ТВ Арена) дочекују Напредак, једину екипу која их је поразила у Суперлиги ове сезоне.

Фудбал 11.03.2018 | 14:00
СЛС: Звездина освета!
Освета! То је кључна реч међу фудбалерима Црвене звезде уочи данашњег окршаја са Напретком из Крушевца (18.30 часова ТВ Арена). Чарапани су једини тим који је у досадашњем делу првенства нанео пораз екипи Владана Милојевића.

Поготком Митровића екипа Милорада Косановића је славила 1.октобра на стадиону Младости. Управо ће искусни стратег бити највећа претња за огромну бодовну предност клуба са Маракане. Знао је Косановић да као тренер Борца из Чачка декласира црвено-беле, ове сезоне је на клупи Крушевљана добио оба вечита ривала. Све наговештава фудбал за сладокусце по лепом мартовском дану.

Такође, Напредак је више него пристојно стартовао у пролећном делу сезоне. Славили су против Спартака и Војводине и подгрејали европске амбиције.

Да црвено-беле не чека шетња на свом буњишту илуструју и поједини статистички подаци. Рачунајући шест претходних дуела са Напретком црвено-бели имају само три победе. Крушевљани су уписали два ремија и поменуту победу.

Црвена звезда је и даље на велких 14 бодова предности, али навијачи очекују једну ауторитативну партију и убедљиву победу.  Тим пре што су црвено-бели овог пролећа примили већ три гола, нису убедљиво деловали у Новом Саду.

„Победом против нас, Напредак је показао колико је добра екипа. Ово нам је трећа трећа утакмица у низу са клубовима из горњег дома. Ривал је стабилан у свим сферама, поједнако добро играју као домаћини и гости. Очекујем да дођу навијачи у великом броју. Момци су заслужили да их подрже“, поручио је Владан Милојевић.

Очекује се да Владан Милојевић на терен изведе тим сличан новосадском. Могуће је да ће Крстичић поново да се врати на природну позицију, а да Бен добије шансу као лажни нападач иза Пешића.

Црвено-бели су имали стопостотан учинак у прва четири пролећна кола. Занимљиво је да је на свим тим дуелима дошло 3+ .Са друге стране на три од претходна четири меча Крушевљана дошло је 4 плус и гг. Сигурни смо да Милорад Косановић неће калкулисати.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА - НАПРЕДАК

Београд

Стадион: Рајко Митић

Судија: Мајо Вујовић

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА (4-2-3-1): Борјан - Стојковић, Савић, Ле Талек, Родић - Јовичић, Доналд - Бен, Крстичић, Радоњић - Пешић.

НАПРЕДАК (4-2-3-1): Петровић - Боранијашевић, Симоновић, Вешковац, Не. Петровић - Костић, Бојић, Ндијае, Вулић, Вукановић - Николић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар