SLS: Zvezdina osveta!

Crveno-beli večeras (18,30, TV Arena) dočekuju Napredak, jedinu ekipu koja ih je porazila u Superligi ove sezone.

Fudbal 11.03.2018 | 14:00
SLS: Zvezdina osveta!
Osveta! To je ključna reč među fudbalerima Crvene zvezde uoči današnjeg okršaja sa Napretkom iz Kruševca (18.30 časova TV Arena). Čarapani su jedini tim koji je u dosadašnjem delu prvenstva naneo poraz ekipi Vladana Milojevića.

Pogotkom Mitrovića ekipa Milorada Kosanovića je slavila 1.oktobra na stadionu Mladosti. Upravo će iskusni strateg biti najveća pretnja za ogromnu bodovnu prednost kluba sa Marakane. Znao je Kosanović da kao trener Borca iz Čačka deklasira crveno-bele, ove sezone je na klupi Kruševljana dobio oba večita rivala. Sve nagoveštava fudbal za sladokusce po lepom martovskom danu.

Takođe, Napredak je više nego pristojno startovao u prolećnom delu sezone. Slavili su protiv Spartaka i Vojvodine i podgrejali evropske ambicije.

Da crveno-bele ne čeka šetnja na svom bunjištu ilustruju i pojedini statistički podaci. Računajući šest prethodnih duela sa Napretkom crveno-beli imaju samo tri pobede. Kruševljani su upisali dva remija i pomenutu pobedu.

Crvena zvezda je i dalje na velkih 14 bodova prednosti, ali navijači očekuju jednu autoritativnu partiju i ubedljivu pobedu.  Tim pre što su crveno-beli ovog proleća primili već tri gola, nisu ubedljivo delovali u Novom Sadu.

„Pobedom protiv nas, Napredak je pokazao koliko je dobra ekipa. Ovo nam je treća treća utakmica u nizu sa klubovima iz gornjeg doma. Rival je stabilan u svim sferama, pojednako dobro igraju kao domaćini i gosti. Očekujem da dođu navijači u velikom broju. Momci su zaslužili da ih podrže“, poručio je Vladan Milojević.

Očekuje se da Vladan Milojević na teren izvede tim sličan novosadskom. Moguće je da će Krstičić ponovo da se vrati na prirodnu poziciju, a da Ben dobije šansu kao lažni napadač iza Pešića.

Crveno-beli su imali stopostotan učinak u prva četiri prolećna kola. Zanimljivo je da je na svim tim duelima došlo 3+ .Sa druge strane na tri od prethodna četiri meča Kruševljana došlo je 4 plus i gg. Sigurni smo da Milorad Kosanović neće kalkulisati.

CRVENA ZVEZDA - NAPREDAK

Beograd

Stadion: Rajko Mitić

Sudija: Majo Vujović

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan - Stojković, Savić, Le Talek, Rodić - Jovičić, Donald - Ben, Krstičić, Radonjić - Pešić.

NAPREDAK (4-2-3-1): Petrović - Boranijašević, Simonović, Veškovac, Ne. Petrović - Kostić, Bojić, Ndijae, Vulić, Vukanović - Nikolić.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar