Навијачи Вест Хема прекидали меч и терали управу!

Навијачи Вест Хема упадали на терен, Нобл и Харт их 'хапсили'! Навијачи лондонског Вест Хем су у више наврата улетели на терен и прекидали утакмицу са Барнлијем, коју је њихова екипа изгубила 3:0 као домаћин.  Велика фрка у Лондону! Четири прекида, власници Вест Хема побегли од руље! Немиле сцене на Олимпијском стадиону!

Фудбал 11.03.2018 | 15:00
Навијачи Вест Хема прекидали меч и терали управу!
Како је пренео Скај, после водећег гола Барнлија у 66. минуту, неколико навијача је улетело у терен, а једног од њих је на земљу оборио капитен Чекићара' Марк Нобл, кога је после тога задржао голман Џо Харт.

Убрзо је Барнли стекао два гола предности и утакмица је други пут прекинута пошто је један навијач улетео на терен, узео корнер заставицу и покушао да је забоде на центар терена. 

У исто време домаћи навијачи су се окупили испред ложе у којој седе чланови управе Вест Хема и узвикивали су: "Отпустите управу". 

Један од председника клуба Дејвид Саливен је пре краја утакмице уз пратњу напустио ложу. 

После трећег гола Барнлија, а због грешке голмана Харта, бесни навијачи су му пришли и расправљали се са њим, па је утакмица поново прекинута. 

Због комешања на трибинама, резервисти Барнлија су у завршници утакмице дозволили деци да седе на њиховој резервној клупи. 

Вест Хем је изгубио трећу узастопну утакмицу, укупно 14. у првенству и налази се на 16. месту на табели са 30 бодова, три више од зоне испадања.

Нови хулигански пир навијача Вест Хема! Реноме Чекићара и Премијер лиге поново је нарушен овог поподнева током утакмице са Барнлијем (0:3) када су навијачи домаћина у чак четири наврата прекидали утакмицу.

Голови Ешлија Барнса и Криса Вуда (два комада) били су довољни за убедљив тријумф Кларетса на Олимпијском стадиону у Лондону, али су истовремено изазвали и инциденте и покренули лавину незадовољства са трибина против власника Вест Хема Дејвида Саливена и Дејвида Голда.

На терену, капитен Чекићара Марк Нобл је рагби захватима оборио једног навијача, док је други, који је утрчао поред њега, дохватио корнер заставицу и пробао да је забоде на центар терена. Остатак стадиона скандирао је: "Нисмо више Вест Хем", "Управа напоље", "Где су паре нестале?", а судија је после неколико минута ипак дозволио да се меч приведе крају.

Нови прекид уследио је после трећег гола Вуда, јер су се све тирибине побуниле и устремиле на ложу из које су евакуисани Голд и Саливен.

Клупска легенда Сер Тревор Брукинг одбио је да буде евакуисан са њима, а у свој гужви редар, иначе жена, одгурнута је и оборена на земљу. Деца која су била на трибинама су због безбедности села на клупу за резерве гостујућег тима.

У сваком случају, мучне сцене у Лондону, а уколико се Вест Хем прогласи кривим може се десити да игра неколико утакмица пред празним стадионом после изгреда хулигана.

Невероватне сцене на теренима Премијер лиге.

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар