Navijači Vest Hema prekidali meč i terali upravu!

Navijači Vest Hema upadali na teren, Nobl i Hart ih 'hapsili'! Navijači londonskog Vest Hem su u više navrata uleteli na teren i prekidali utakmicu sa Barnlijem, koju je njihova ekipa izgubila 3:0 kao domaćin.  Velika frka u Londonu! Četiri prekida, vlasnici Vest Hema pobegli od rulje! Nemile scene na Olimpijskom stadionu!

Fudbal 11.03.2018 | 15:00
Navijači Vest Hema prekidali meč i terali upravu!
Kako je preneo Skaj, posle vodećeg gola Barnlija u 66. minutu, nekoliko navijača je uletelo u teren, a jednog od njih je na zemlju oborio kapiten Čekićara' Mark Nobl, koga je posle toga zadržao golman Džo Hart.

Ubrzo je Barnli stekao dva gola prednosti i utakmica je drugi put prekinuta pošto je jedan navijač uleteo na teren, uzeo korner zastavicu i pokušao da je zabode na centar terena. 

U isto vreme domaći navijači su se okupili ispred lože u kojoj sede članovi uprave Vest Hema i uzvikivali su: "Otpustite upravu". 

Jedan od predsednika kluba Dejvid Saliven je pre kraja utakmice uz pratnju napustio ložu. 

Posle trećeg gola Barnlija, a zbog greške golmana Harta, besni navijači su mu prišli i raspravljali se sa njim, pa je utakmica ponovo prekinuta. 

Zbog komešanja na tribinama, rezervisti Barnlija su u završnici utakmice dozvolili deci da sede na njihovoj rezervnoj klupi. 

Vest Hem je izgubio treću uzastopnu utakmicu, ukupno 14. u prvenstvu i nalazi se na 16. mestu na tabeli sa 30 bodova, tri više od zone ispadanja.

Novi huliganski pir navijača Vest Hema! Renome Čekićara i Premijer lige ponovo je narušen ovog popodneva tokom utakmice sa Barnlijem (0:3) kada su navijači domaćina u čak četiri navrata prekidali utakmicu.

Golovi Ešlija Barnsa i Krisa Vuda (dva komada) bili su dovoljni za ubedljiv trijumf Klaretsa na Olimpijskom stadionu u Londonu, ali su istovremeno izazvali i incidente i pokrenuli lavinu nezadovoljstva sa tribina protiv vlasnika Vest Hema Dejvida Salivena i Dejvida Golda.

Na terenu, kapiten Čekićara Mark Nobl je ragbi zahvatima oborio jednog navijača, dok je drugi, koji je utrčao pored njega, dohvatio korner zastavicu i probao da je zabode na centar terena. Ostatak stadiona skandirao je: "Nismo više Vest Hem", "Uprava napolje", "Gde su pare nestale?", a sudija je posle nekoliko minuta ipak dozvolio da se meč privede kraju.

Novi prekid usledio je posle trećeg gola Vuda, jer su se sve tiribine pobunile i ustremile na ložu iz koje su evakuisani Gold i Saliven.

Klupska legenda Ser Trevor Bruking odbio je da bude evakuisan sa njima, a u svoj gužvi redar, inače žena, odgurnuta je i oborena na zemlju. Deca koja su bila na tribinama su zbog bezbednosti sela na klupu za rezerve gostujućeg tima.

U svakom slučaju, mučne scene u Londonu, a ukoliko se Vest Hem proglasi krivim može se desiti da igra nekoliko utakmica pred praznim stadionom posle izgreda huligana.

Neverovatne scene na terenima Premijer lige.

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar