Ким и Трамп: Шта кажу кладионице?

Кладионица “Моззарт“ објавила је квоте за најављени сусрет лидера САД и Северне Кореје Доналда Трампа и Кима Џонга Уна.

Свијет 10.03.2018 | 17:22
Ким и Трамп: Шта кажу кладионице?
Фаворит да буде домаћин тог састанка је – Јужна Кореја са квотом 3. Да ће се овај историјски сусрет догодити пре првог октобра ове године квота је 1,65, а да неће 2,11.

Јужна Кореја, дакле као потенцијални домаћин овог највећег дипломатског догађаја још од сусрета Роналда Регана и Михаела Горбацова, има квоту 3,0, потом следе Швајцарска 4,0, Кина 5,0 и Јапан 7,0.

Занимљиво, идентичну квоту за домаћина самита имају земља учеснице Северна Кореја и САД, по 11,0.

Осим тога када и где ће Трамп и Ким Џонг Ун један другом пружити руку, целу планету занима и у чијем ће друштву први човек САД допутовати на овај билатерални сусрет. Квота да ће Меланија Трамп бити сведок сусрета од чијег би исхода могла да зависи судбина целог света је 2,50, а коефицијент да ће Трамп путовати без прве даме је 1,50.

“Моззартови” букмејкери избацили су квоте на то колико би овај историјски сусрет могао да траје. Тако је квота да ће разговарати један дан 2,1, два дана 1,5, а улог онога ко буде типовао да ће два државника састанчити три и више дана множиће се са 3,2...

Из компаније “Моззарт”, регионалног лидера у области приређивања игара на срећу, најављују да ће се ускоро још ширити понуду игара, односно да це играчи моћи да се окушају у прогнозирању великог броја домаћих и светских топ тема и тако добити прилику да уновче своје знање.

Извор: Агенције

Коментари / 0

Оставите коментар