Kim i Tramp: Šta kažu kladionice?

Kladionica “Mozzart“ objavila je kvote za najavljeni susret lidera SAD i Severne Koreje Donalda Trampa i Kima Džonga Una.

Svijet 10.03.2018 | 17:22
Kim i Tramp: Šta kažu kladionice?
Favorit da bude domaćin tog sastanka je – Južna Koreja sa kvotom 3. Da će se ovaj istorijski susret dogoditi pre prvog oktobra ove godine kvota je 1,65, a da neće 2,11.

Južna Koreja, dakle kao potencijalni domaćin ovog najvećeg diplomatskog događaja još od susreta Ronalda Regana i Mihaela Gorbacova, ima kvotu 3,0, potom slede Švajcarska 4,0, Kina 5,0 i Japan 7,0.

Zanimljivo, identičnu kvotu za domaćina samita imaju zemlja učesnice Severna Koreja i SAD, po 11,0.

Osim toga kada i gde će Tramp i Kim Džong Un jedan drugom pružiti ruku, celu planetu zanima i u čijem će društvu prvi čovek SAD doputovati na ovaj bilateralni susret. Kvota da će Melanija Tramp biti svedok susreta od čijeg bi ishoda mogla da zavisi sudbina celog sveta je 2,50, a koeficijent da će Tramp putovati bez prve dame je 1,50.

“Mozzartovi” bukmejkeri izbacili su kvote na to koliko bi ovaj istorijski susret mogao da traje. Tako je kvota da će razgovarati jedan dan 2,1, dva dana 1,5, a ulog onoga ko bude tipovao da će dva državnika sastančiti tri i više dana množiće se sa 3,2...

Iz kompanije “Mozzart”, regionalnog lidera u oblasti priređivanja igara na sreću, najavljuju da će se uskoro još širiti ponudu igara, odnosno da ce igrači moći da se okušaju u prognoziranju velikog broja domaćih i svetskih top tema i tako dobiti priliku da unovče svoje znanje.

Izvor: Agencije

Komentari / 0

Ostavite komentar