Путин поручује: Трамп модернији

Руски председник Владимир Путин изјавио је у интервјуу за НБЦ да не прати шта амерички председник САД Доналд Трамп пише на Твитеру, преноси РТ.

Свијет 10.03.2018 | 13:20
Путин поручује: Трамп модернији
Осим тога, Путин је истакао да он никада не твитује.

“Имам друге начине изражавања мишљења и доношења одлука. Доналд је модернији од мене“, рекао је Путин.

Ипак, Путин је током интервјуа рекао и да Трамп има лидерске квалитете, као и да одговорно доноси одлуке. 

Према његовим речима, међусобне оптужбе између САД и Русије не воде никуда, а то је, како каже, схватио и председник САД. 

“Иако му је ово први мандат на месту председника, брзо учи и савршено разуме да оптужбе и увреде на нашем нивоу не воде никуда. То би само значило лишавање могућности последње шансе за дијалог између наших земаља, заиста последње шансе“, навео је Путин. 

Подсећамо, Доналд Трамп је током кампање и трке за место председника САД углавном користио твитер да би се обрачунао са свима са којима није сагласан, што непрестано чини и од када је ушао у Белу кућу.

(Б92)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

хусо

10.03.2018 12:48

Диктатори недају слободу ни властитом народу а камоли да ако су у прилици другима.Знаци то је један егоистицан сој људи који мисле да су полубогови.Најбоље би било и нај корисније за оваке да иду пецати рибу у сибир и да оставе тај велики али и јадни народ на миру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гријесис Хусо

10.03.2018 13:52

Путин је Русе дигао из биједе. Руси данас раде а до прије пар година су били банкрот. Данас производе многе ствари Које су до јуце увозили. Појам демократије свако види како му се свидј.

Name

ре

10.03.2018 15:12

Вероватно мислиш на Бакира,али он може пецати само код Вечнице.

Name

ре

10.03.2018 15:29

"Ахмете Сабо иди лови рибу..." Хусеине, удицу у руке и граматику босанског језика. Превисоко је посматрати и разумјети високу свјетску политику...

Name

Руси долазе

11.03.2018 09:49

Руси сваки дан све јаци.Полако поцињу да производе робу сироке потросње,а саљу је и у извоз.Код нас вец има акумулатори,камионске гуме,разни алати.. .Србија пуна алата маде ин Русиа,који је јефтин а квалитетан.Цак и од фирме АЛМАЗ,која у Русији ради васионски програм,а и ракетни систем с-300,с-400.А и лако им је пребацити се на цивилни програм,када имају врхунске војне фирме са великим струцњацима.Тако да це убудуце свијет све висе препознавати Русију и по производима који нису само енергенти или агрикултурни производи.