Putin poručuje: Tramp moderniji

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je u intervjuu za NBC da ne prati šta američki predsednik SAD Donald Tramp piše na Tviteru, prenosi RT.

Svijet 10.03.2018 | 13:20
Putin poručuje: Tramp moderniji
Osim toga, Putin je istakao da on nikada ne tvituje.

“Imam druge načine izražavanja mišljenja i donošenja odluka. Donald je moderniji od mene“, rekao je Putin.

Ipak, Putin je tokom intervjua rekao i da Tramp ima liderske kvalitete, kao i da odgovorno donosi odluke. 

Prema njegovim rečima, međusobne optužbe između SAD i Rusije ne vode nikuda, a to je, kako kaže, shvatio i predsednik SAD. 

“Iako mu je ovo prvi mandat na mestu predsednika, brzo uči i savršeno razume da optužbe i uvrede na našem nivou ne vode nikuda. To bi samo značilo lišavanje mogućnosti poslednje šanse za dijalog između naših zemalja, zaista poslednje šanse“, naveo je Putin. 

Podsećamo, Donald Tramp je tokom kampanje i trke za mesto predsednika SAD uglavnom koristio tviter da bi se obračunao sa svima sa kojima nije saglasan, što neprestano čini i od kada je ušao u Belu kuću.

(B92)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

huso

10.03.2018 12:48

Diktatori nedaju slobodu ni vlastitom narodu a kamoli da ako su u prilici drugima.Znaci to je jedan egoistican soj ljudi koji misle da su polubogovi.Najbolje bi bilo i naj korisnije za ovake da idu pecati ribu u sibir i da ostave taj veliki ali i jadni narod na miru.

ODGOVORITE
Name

Grijesis Huso

10.03.2018 13:52

Putin je Ruse digao iz bijede. Rusi danas rade a do prije par godina su bili bankrot. Danas proizvode mnoge stvari Koje su do juce uvozili. Pojam demokratije svako vidi kako mu se svidj.

Name

re

10.03.2018 15:12

Verovatno misliš na Bakira,ali on može pecati samo kod Večnice.

Name

re

10.03.2018 15:29

"Ahmete Sabo idi lovi ribu..." Huseine, udicu u ruke i gramatiku bosanskog jezika. Previsoko je posmatrati i razumjeti visoku svjetsku politiku...

Name

Rusi dolaze

11.03.2018 09:49

Rusi svaki dan sve jaci.Polako pocinju da proizvode robu siroke potrosnje,a salju je i u izvoz.Kod nas vec ima akumulatori,kamionske gume,razni alati.. .Srbija puna alata made in Rusia,koji je jeftin a kvalitetan.Cak i od firme ALMAZ,koja u Rusiji radi vasionski program,a i raketni sistem s-300,s-400.A i lako im je prebaciti se na civilni program,kada imaju vrhunske vojne firme sa velikim strucnjacima.Tako da ce ubuduce svijet sve vise prepoznavati Rusiju i po proizvodima koji nisu samo energenti ili agrikulturni proizvodi.