Свечано поводом Дана жена

Актив жена Српске демократске странке /СДС/ ОО Лопаре вечерас је обиљежио Међународни дан жена-8. март у свечаном салону „Хелветиа“ .

Република Српска 10.03.2018 | 08:24
Свечано поводом Дана жена
„Важно је истаћи да овај актив није само политички, ми смо ангажовани у свим сегментима живота и рада наше општине“, рекла је предсједница Радмила Митровић.

Она је напоменула да је прије осам година било 60 чланица а данас их је око 400, што је према њеним ријечима доказ доброг рада и добрих односа међу чланством.



„Свих протеклих година постојања учествовали смо у хуманитарном раду, на шта смо посебно поносни, и наш даљи циљ је подстицање ’активизма’  жена у сеоском подручју, како би побољшали свој друштвени положај али и кроз разне радиности промовисали наш мајевички крај“, рекла је Митровићева.

Вечерашњој прослави присусуствовао је и посланик СДС-а из Лопара желимир Нешковић који је суграђанкама и чланицама СДС-а честитао Дан жена, истакавши значај и улогу жене у друштву.

„Својим ангажовањем и радом, од економског, културног али и хуманитарног рада, Актив жена СДС-а у Лопарама је знатно побољшао положај жена нашег краја“, рекао је Нешковић.

Он је навео да је константно опредјељење ове локалне заједнице поштовање жене и  њене  веће улоге у друштву.

Свечаности  је присуствовао  велики број чланица и симпатизерки СДС-а.

(БН)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Ин

10.03.2018 13:24

браво зене . Треба позвати све зене мајке да изадју на изборе гласају за промјене да ова црвена секта нетјера насе синове и кцери у иностранство кренимо у одлуцну борбу за права насе дјеце на рад и нормалан зивот ту у својој дрзави да стварају породице. Нас зена је висе самим тим висе и као бираца у октобру оловке у руке и скинимо свласти црвену секту која само својој дјеци цини добро запосљавају на најплаценија мјеста отварају фирме где су им наса дјеца робље које ради за минималац

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

10.03.2018 15:05

Бас вазна вијест за инфо портал.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

10.03.2018 15:18

Када оборимо стару лоповску власт,долазе наши лоп

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несо Република Српска

10.03.2018 18:52

Сто не стависте слику зена,ста је ово бог те јебо?!

ОДГОВОРИТЕ