Svečano povodom Dana žena

Aktiv žena Srpske demokratske stranke /SDS/ OO Lopare večeras je obilježio Međunarodni dan žena-8. mart u svečanom salonu „Helvetia“ .

Republika Srpska 10.03.2018 | 08:24
Svečano povodom Dana žena
„Važno je istaći da ovaj aktiv nije samo politički, mi smo angažovani u svim segmentima života i rada naše opštine“, rekla je predsjednica Radmila Mitrović.

Ona je napomenula da je prije osam godina bilo 60 članica a danas ih je oko 400, što je prema njenim riječima dokaz dobrog rada i dobrih odnosa među članstvom.



„Svih proteklih godina postojanja učestvovali smo u humanitarnom radu, na šta smo posebno ponosni, i naš dalji cilj je podsticanje ’aktivizma’  žena u seoskom području, kako bi poboljšali svoj društveni položaj ali i kroz razne radinosti promovisali naš majevički kraj“, rekla je Mitrovićeva.

Večerašnjoj proslavi prisusustvovao je i poslanik SDS-a iz Lopara želimir Nešković koji je sugrađankama i članicama SDS-a čestitao Dan žena, istakavši značaj i ulogu žene u društvu.

„Svojim angažovanjem i radom, od ekonomskog, kulturnog ali i humanitarnog rada, Aktiv žena SDS-a u Loparama je znatno poboljšao položaj žena našeg kraja“, rekao je Nešković.

On je naveo da je konstantno opredjeljenje ove lokalne zajednice poštovanje žene i  njene  veće uloge u društvu.

Svečanosti  je prisustvovao  veliki broj članica i simpatizerki SDS-a.

(BN)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

In

10.03.2018 13:24

bravo zene . Treba pozvati sve zene majke da izadju na izbore glasaju za promjene da ova crvena sekta netjera nase sinove i kceri u inostranstvo krenimo u odlucnu borbu za prava nase djece na rad i normalan zivot tu u svojoj drzavi da stvaraju porodice. Nas zena je vise samim tim vise i kao biraca u oktobru olovke u ruke i skinimo svlasti crvenu sektu koja samo svojoj djeci cini dobro zaposljavaju na najplacenija mjesta otvaraju firme gde su im nasa djeca roblje koje radi za minimalac

ODGOVORITE
Name

BL

10.03.2018 15:05

Bas vazna vijest za info portal.

ODGOVORITE
Name

re

10.03.2018 15:18

Kada oborimo staru lopovsku vlast,dolaze naši lop

ODGOVORITE
Name

Neso Republika Srpska

10.03.2018 18:52

Sto ne staviste sliku zena,sta je ovo bog te jebo?!

ODGOVORITE