Видео: Још једном о пеналу из Новог Сада...

Радоњић се оклизнуо, нисам га ни дотакао! „Што да се буним кад могу да добијем црвени картон“, огорчен је Александар Месаровић из Војводине.

Фудбал 09.03.2018 | 18:15
Видео: Још једном о пеналу из Новог Сада...
Једанаестерац који је Јован Шегрт досудио у корист Црвене звезде, у финишу дербија 26. суперлигашког кола, привлачи и даље пажњу фудбалске Србије. О тој теми су се изјаснили и челници Војводине лично и у форми саопштења, а из Београда су реаговали навијачи црвено-белих, а шта каже један од главних актера -Александар Месаровић?

У питању је везиста који се нашао у дуелу са Немањом Радоњићем у 83. минуту сусрета на „Карађорђу“.

„Није било контакта, ни пенала. Радоњић се оклизнуо, падао је, није могао до лопте... Верујте ми, па он је већ био пао. У свему томе, нисам га ни дотакао. Наравно, нисам ни могао да поверујем да је досуђен пенал“, казује Месаровић за Вечерње новости.

О овом детаљу ће се тек изјаснити стручна лица. Оно што је могло да се види на ТВ снимку јесте да јеМесаревићева рука била на рамену Звездиног крила, а присталице клуба са Маракане уверене су и да је дошло до контакта ногама.

„Нема ни говора о томе. Апсолутно. Поновићу да никаквог контакта није било“.

У очи је упало да Месаровић није протествовао код судије Јована Шегрта, већ су појашњење тражили његови саиграчи.

„Био сам шокиран том одлуком. Кажем, нисам веровао шта се дешава, а и зашто да се буним кад могу да добијем црвени картон“, појаснио је првотимац Воше.

Још једном...



Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар