Video: Još jednom o penalu iz Novog Sada...

Radonjić se okliznuo, nisam ga ni dotakao! „Što da se bunim kad mogu da dobijem crveni karton“, ogorčen je Aleksandar Mesarović iz Vojvodine.

Fudbal 09.03.2018 | 18:15
Video: Još jednom o penalu iz Novog Sada...
Jedanaesterac koji je Jovan Šegrt dosudio u korist Crvene zvezde, u finišu derbija 26. superligaškog kola, privlači i dalje pažnju fudbalske Srbije. O toj temi su se izjasnili i čelnici Vojvodine lično i u formi saopštenja, a iz Beograda su reagovali navijači crveno-belih, a šta kaže jedan od glavnih aktera -Aleksandar Mesarović?

U pitanju je vezista koji se našao u duelu sa Nemanjom Radonjićem u 83. minutu susreta na „Karađorđu“.

„Nije bilo kontakta, ni penala. Radonjić se okliznuo, padao je, nije mogao do lopte... Verujte mi, pa on je već bio pao. U svemu tome, nisam ga ni dotakao. Naravno, nisam ni mogao da poverujem da je dosuđen penal“, kazuje Mesarović za Večernje novosti.

O ovom detalju će se tek izjasniti stručna lica. Ono što je moglo da se vidi na TV snimku jeste da jeMesarevićeva ruka bila na ramenu Zvezdinog krila, a pristalice kluba sa Marakane uverene su i da je došlo do kontakta nogama.

„Nema ni govora o tome. Apsolutno. Ponoviću da nikakvog kontakta nije bilo“.

U oči je upalo da Mesarović nije protestvovao kod sudije Jovana Šegrta, već su pojašnjenje tražili njegovi saigrači.

„Bio sam šokiran tom odlukom. Kažem, nisam verovao šta se dešava, a i zašto da se bunim kad mogu da dobijem crveni karton“, pojasnio je prvotimac Voše.

Još jednom...



Izvor: mozzartsport

FOTO: Star sport

Komentari / 0

Ostavite komentar