Отворен "Мусиц wеек фестивал"

Трећи "Мусиц Wеек фестивал" је почео, а част да наступи на свечаном отварању имао је Жељко Самарџић који се први поклонио публици на Копаонику.

Забава 09.03.2018 | 15:04
Отворен "Мусиц wеек фестивал"
И овог марта сви путеви воде на Копаоник, што је доказано синоћ на спектакуларном отварању трећег по реду "Мусиц Wеек фестивала", престижне музичке манифестације која окупља највеће регионалне музичке звезде и пружа сјајну забаву која траје од јутра до мрака.

Фестивал је ове године отворен на Дан жена, 8. март, а у препуној дворани хотела "Гранд" за све даме певао је миљеник припадница нежнијег пола, Жељко Самарџић.

Добро познати хитови углас су се певали до касно у ноћ, а популарни певач свим присутнима је као поклон припремио и једно изненађење - овом приликом промовисао је спот за нумеру "Јави се кад си у Београду".



Око 1500 људи испунило је ексклузивни ВИП лоунге хотела "Гранд", у коме се ове године одржавају сви наступи музичких извођача, а да је и овог пута избор певача био пун погодак доказује то што је први викенд фестивала распродат у рекордном року, док за други такође влада велико интересовање.

Жељко Самарџић, који традиционално већ годинама увесељава даме на 8. март, још једном је оправдао поверење публике и приредио концерт за памћење на крову Србије.

Бројне јавне личности присуствовале су отварању.

Журка се у истом ритму наставља већ вечерас, када ће наступити Џибони, док у суботу, 10. марта, следи концерт Саше Матића.

(Ало)

Коментари / 0

Оставите коментар