Otvoren "Music week festival"

Treći "Music Week festival" je počeo, a čast da nastupi na svečanom otvaranju imao je Željko Samardžić koji se prvi poklonio publici na Kopaoniku.

Zabava 09.03.2018 | 15:04
Otvoren "Music week festival"
I ovog marta svi putevi vode na Kopaonik, što je dokazano sinoć na spektakularnom otvaranju trećeg po redu "Music Week festivala", prestižne muzičke manifestacije koja okuplja najveće regionalne muzičke zvezde i pruža sjajnu zabavu koja traje od jutra do mraka.

Festival je ove godine otvoren na Dan žena, 8. mart, a u prepunoj dvorani hotela "Grand" za sve dame pevao je miljenik pripadnica nežnijeg pola, Željko Samardžić.

Dobro poznati hitovi uglas su se pevali do kasno u noć, a popularni pevač svim prisutnima je kao poklon pripremio i jedno iznenađenje - ovom prilikom promovisao je spot za numeru "Javi se kad si u Beogradu".



Oko 1500 ljudi ispunilo je ekskluzivni VIP lounge hotela "Grand", u kome se ove godine održavaju svi nastupi muzičkih izvođača, a da je i ovog puta izbor pevača bio pun pogodak dokazuje to što je prvi vikend festivala rasprodat u rekordnom roku, dok za drugi takođe vlada veliko interesovanje.

Željko Samardžić, koji tradicionalno već godinama uveseljava dame na 8. mart, još jednom je opravdao poverenje publike i priredio koncert za pamćenje na krovu Srbije.

Brojne javne ličnosti prisustvovale su otvaranju.

Žurka se u istom ritmu nastavlja već večeras, kada će nastupiti Džiboni, dok u subotu, 10. marta, sledi koncert Saše Matića.

(Alo)

Komentari / 0

Ostavite komentar