Здовц: Немамо шансе против Партизана...!

Тренер Цедевите сматра да Загрепчани не могу да добију црно-беле ако буду на нивоу из претходних утакмица.

Кошарка 09.03.2018 | 14:30
Здовц: Немамо шансе против Партизана...!
Цедевита је у плеј-офу, али коло пре краја још увек не зна с које позиције.

Друге или треће...

Загрепчани имају исти скор као другопласирана Будућност 16-5, с тим што тим Јурија Здовца дочекује Партизан, а Подгоричани у "Морачи" играју против ФМП-а и имају бољи биланс у међусобним дуелима.

Словеначки тренер је на конференцији за медије пред меч са црно-белима рекао да његова екипа нема шансе против Партизана ако одигра као у последњих неколико утакмица и истакао да мора да уради све - док год има шансе - да регуларни део сезоне у АБА лиги заврши на другом месту. 

"Играмо с екипом која нема везе са оном из првог дела сезоне. Довели су пар нових играча и стварно играју добро. Добили су последњих пар утакмица, од тога Звезду у финалу Купа Радивоја Кораћа и Будућност у 21. колу АБА лиге. Ако будемо играли онако како смо играли последње утакмице, немамо шансе", рекао је Здовц, објављено је на сајту регионалног такмичења. 

Цедевита ће у последњем колу регуларне сезоне у Кошаркашком центру "Дражен Петровић" угостити петопласирани Партизан (11-10), који је још пре фебруарске паузе остао без шанси за пласман у плеј-оф.

"Морамо да подигнемо агресивност и концентрацију. Ја сам уверен да ћемо то урадити, јер морамо да добијемо ту утакмицу. Партизан је увек велики мотив, али они су у стварно добром ритму и форми и неће бити нимало лако. Ништа не смемо препустити случају. Ми морамо да урадимо све што је до нас да завршимо други, а и да немамо никаквих шанси - опет треба да добијемо тај меч", завршио је Здовц.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар