Zdovc: Nemamo šanse protiv Partizana...!

Trener Cedevite smatra da Zagrepčani ne mogu da dobiju crno-bele ako budu na nivou iz prethodnih utakmica.

Košarka 09.03.2018 | 14:30
Zdovc: Nemamo šanse protiv Partizana...!
Cedevita je u plej-ofu, ali kolo pre kraja još uvek ne zna s koje pozicije.

Druge ili treće...

Zagrepčani imaju isti skor kao drugoplasirana Budućnost 16-5, s tim što tim Jurija Zdovca dočekuje Partizan, a Podgoričani u "Morači" igraju protiv FMP-a i imaju bolji bilans u međusobnim duelima.

Slovenački trener je na konferenciji za medije pred meč sa crno-belima rekao da njegova ekipa nema šanse protiv Partizana ako odigra kao u poslednjih nekoliko utakmica i istakao da mora da uradi sve - dok god ima šanse - da regularni deo sezone u ABA ligi završi na drugom mestu. 

"Igramo s ekipom koja nema veze sa onom iz prvog dela sezone. Doveli su par novih igrača i stvarno igraju dobro. Dobili su poslednjih par utakmica, od toga Zvezdu u finalu Kupa Radivoja Koraća i Budućnost u 21. kolu ABA lige. Ako budemo igrali onako kako smo igrali poslednje utakmice, nemamo šanse", rekao je Zdovc, objavljeno je na sajtu regionalnog takmičenja. 

Cedevita će u poslednjem kolu regularne sezone u Košarkaškom centru "Dražen Petrović" ugostiti petoplasirani Partizan (11-10), koji je još pre februarske pauze ostao bez šansi za plasman u plej-of.

"Moramo da podignemo agresivnost i koncentraciju. Ja sam uveren da ćemo to uraditi, jer moramo da dobijemo tu utakmicu. Partizan je uvek veliki motiv, ali oni su u stvarno dobrom ritmu i formi i neće biti nimalo lako. Ništa ne smemo prepustiti slučaju. Mi moramo da uradimo sve što je do nas da završimo drugi, a i da nemamo nikakvih šansi - opet treba da dobijemo taj meč", završio je Zdovc.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar