Лајовић лако до другог кола у Индијан Велсу

Српски тенисер Душан Лајовић пласирао се у друго коло Мастерса у Индијан Велсу.  Душан положио први тест, сад га чека Чунг! Српски тенисер Душан Лајовић пласирао се у друго коло мастерса у Индијан Велсу, где ће играти са тенисером који је избацио Новака Ђоковића са Аустралијан Опена.

Тенис 09.03.2018 | 09:45
Лајовић лако до другог кола у Индијан Велсу
После лошег почетка године и пет пораза у шест мечева Душан Лајовић заиграо је како уме у Калифорнији и са 6:4. 6:4 елиминисао Лукаса Лацка из Словачке. трајао је сат и 22 минута.

Српском тенисеру је у првом сету био довољан један брејк да стигне до предности, док је у другом сету било за нијансу неизвесније. 

Лајовић је повео са 2:0, али је словачки тенисер успео да врати брејк и изједначи на 2:2. Српски тенисер је потом у седмом гему направио одлучујући брејк, да би у десетом искористио прву меч лопту за пласман у друго коло првог мастерса у сезони. 

Он ће у наредном колу играти против Хјеон Чунга из Јужне Кореје. То ће бити први медјусобни дуел њих двојице. 

Своје мечеве првог кола у Индијан Велсу у петак увече играју Виктор Троицки и Ласло Ђере. 

Троицког чека најбољи мађарски тенисер, Мартон Фучович, противник Ласла Ђереа је Американац Тим Смичек. 

Пошто немамо представницу у синглу, ноћас нас у "женском делу" турнира у дублу са Белгијанком Кирстен Флипкенс представља Нина Стојановић које ће изаћи на мегдан словеначко/шпанској кобинацији Андреја Клепац - Марија Хозе Мартинез Санчез.

Филип Крајиновић, двадесетпети носиалц, креће од другог кола, а ривал ће му бити квалификант из Сједињених Држава, Мичел Кругер. 

У другом колу стартује и Новак Ђоковић. Он је десети носилац, а први противник биће му победник меча Јапанца Итоа и Американца Норија.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар