Lajović lako do drugog kola u Indijan Velsu

Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u drugo kolo Mastersa u Indijan Velsu.  Dušan položio prvi test, sad ga čeka Čung! Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u drugo kolo mastersa u Indijan Velsu, gde će igrati sa teniserom koji je izbacio Novaka Đokovića sa Australijan Opena.

Tenis 09.03.2018 | 09:45
Lajović lako do drugog kola u Indijan Velsu
Posle lošeg početka godine i pet poraza u šest mečeva Dušan Lajović zaigrao je kako ume u Kaliforniji i sa 6:4. 6:4 eliminisao Lukasa Lacka iz Slovačke. trajao je sat i 22 minuta.

Srpskom teniseru je u prvom setu bio dovoljan jedan brejk da stigne do prednosti, dok je u drugom setu bilo za nijansu neizvesnije. 

Lajović je poveo sa 2:0, ali je slovački teniser uspeo da vrati brejk i izjednači na 2:2. Srpski teniser je potom u sedmom gemu napravio odlučujući brejk, da bi u desetom iskoristio prvu meč loptu za plasman u drugo kolo prvog mastersa u sezoni. 

On će u narednom kolu igrati protiv Hjeon Čunga iz Južne Koreje. To će biti prvi medjusobni duel njih dvojice. 

Svoje mečeve prvog kola u Indijan Velsu u petak uveče igraju Viktor Troicki i Laslo Đere. 

Troickog čeka najbolji mađarski teniser, Marton Fučovič, protivnik Lasla Đerea je Amerikanac Tim Smiček. 

Pošto nemamo predstavnicu u singlu, noćas nas u "ženskom delu" turnira u dublu sa Belgijankom Kirsten Flipkens predstavlja Nina Stojanović koje će izaći na megdan slovenačko/španskoj kobinaciji Andreja Klepac - Marija Hoze Martinez Sančez.

Filip Krajinović, dvadesetpeti nosialc, kreće od drugog kola, a rival će mu biti kvalifikant iz Sjedinjenih Država, Mičel Kruger. 

U drugom kolu startuje i Novak Đoković. On je deseti nosilac, a prvi protivnik biće mu pobednik meča Japanca Itoa i Amerikanca Norija.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar