Готово! Миланово друго појачање сљедеће седмице на љекарским!

За треће ће бити борба са Арсеналом!

Фудбал 10.03.2018 | 21:00
Готово! Миланово друго појачање сљедеће седмице на љекарским!
После Ивана Стринића, Милан је завршио још једно појачање за наредно летео - опет бесплатно!

Искусни голман Пепе Реина наредне недеље стиже на лекарске прегледе у Милано после којих ће потписати двогодишњи уговор са Росонерима. Са опцијом за трећу. Зарађиваће 2.000.000 евра годишње. Наравно, уговор ће бити валидан од лета…

Реини на крају сезоне истиче уговор са Наполијем, одбио је продужетак сарадње и прихватио понуду Росонера. Чекало се зелено светло из Напуља, а данас је и оно стигло. Наполи није желео да прави проблем искусном чувару мреже и дао му је дозволу да заврши посао са Миланом.

Не може се са сигурношћу тврдити какву ће улогу Реина имати наредне сезоне. Садашњи план је да буде резерва и нека врста ментора суперталентованом Донаруми. Али с обзиром да се никад не зна са МиномРајолом који се свим силама намерачио да младог голмана одавде из Милана, клуб је решио да се сваки случај осигура довођењем Реине. Клуб на крају сезоне напушта трећи голман Сторари који иде у пензију, а још не зна шта ће бити са Донаруминим старијим братом Антонијем. Он зарађује милион евра годишње, али је у куп дуелу са Интером показао да има одређене квалитете и Милан би могао да га позајми негде.

Реина ће бити друго појачање Росонера за наредну сзеону. Прво је хрватски леви бек Иван Стринић који долази из Сампдорије, такође као слободан играч.

Треће би могао да буде млади чешки везиата Јакуб Јанкто којег Милан жели још од прошлог лета. Ипак, Удинезе није био вољан да га прода. Цена му је око 20.000.000 евра, а жели га и Арсенал.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар