Gotovo! Milanovo drugo pojačanje sljedeće sedmice na ljekarskim!

Za treće će biti borba sa Arsenalom!

Fudbal 10.03.2018 | 21:00
Gotovo! Milanovo drugo pojačanje sljedeće sedmice na ljekarskim!
Posle Ivana Strinića, Milan je završio još jedno pojačanje za naredno leteo - opet besplatno!

Iskusni golman Pepe Reina naredne nedelje stiže na lekarske preglede u Milano posle kojih će potpisati dvogodišnji ugovor sa Rosonerima. Sa opcijom za treću. Zarađivaće 2.000.000 evra godišnje. Naravno, ugovor će biti validan od leta…

Reini na kraju sezone ističe ugovor sa Napolijem, odbio je produžetak saradnje i prihvatio ponudu Rosonera. Čekalo se zeleno svetlo iz Napulja, a danas je i ono stiglo. Napoli nije želeo da pravi problem iskusnom čuvaru mreže i dao mu je dozvolu da završi posao sa Milanom.

Ne može se sa sigurnošću tvrditi kakvu će ulogu Reina imati naredne sezone. Sadašnji plan je da bude rezerva i neka vrsta mentora supertalentovanom Donarumi. Ali s obzirom da se nikad ne zna sa MinomRajolom koji se svim silama nameračio da mladog golmana odavde iz Milana, klub je rešio da se svaki slučaj osigura dovođenjem Reine. Klub na kraju sezone napušta treći golman Storari koji ide u penziju, a još ne zna šta će biti sa Donaruminim starijim bratom Antonijem. On zarađuje milion evra godišnje, ali je u kup duelu sa Interom pokazao da ima određene kvalitete i Milan bi mogao da ga pozajmi negde.

Reina će biti drugo pojačanje Rosonera za narednu szeonu. Prvo je hrvatski levi bek Ivan Strinić koji dolazi iz Sampdorije, takođe kao slobodan igrač.

Treće bi mogao da bude mladi češki veziata Jakub Jankto kojeg Milan želi još od prošlog leta. Ipak, Udineze nije bio voljan da ga proda. Cena mu je oko 20.000.000 evra, a želi ga i Arsenal.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar