Мићић даривао успјешне жене

На свечаности поводом Међународног дана жена градоначелник Бијељине уручио је признања заслужним женама која се додјељују за женски допринос развоју и промоцији града, као и за унапређење равноправности полова.

Република Српска 08.03.2018 | 13:24
Мићић даривао успјешне жене
Жене које су оствариле запажене резултате и свакодневно стају раме уз раме са мушкарцима у обављању послова награђене су као најуспјешније жене града Бијељина. Међу њима активиста за права жена Мирзета Томљановић, за просвјетни и хуманитарни рад Анка Тодоровић и активиста еколошких удружења у граду Снежана Јагодић Вујић. 

“Ја могу да искажем велико задовољство што сам добила ово признање  и радујем се што су људи препознали мој рад у образовању ,хуманитарни рад и укупан допринос који сам дала друштву” рекла је Анка Тодоровић. Мирзета Томњановић није крила задовољство због признања које је добила. “Много је рада и много одрицања и то је резултирало једним лијепим признањем” каже она.

Неко ко се залаже за екологију и очување животне средине свакако је Снежана Јагодић Вујић. “Драго ми је што сам као еколошки активиста препозната као особа која на позитиван начин врши утицај на друштвени развој локалне заједнице” рекла је предсједник Удружења “Еко-пут” Бијељина.

Признања на свечаности поводом дана жена уручио је градоначелник Бијељине.

“Желим да им захвалим на труду и раду  што је довело да оне буду жене које су се истакле у 2017 години. Свака на свој начин носи нешто што је лијепо у овом граду и надам се да ће тако наставити.” истакао је Мићо Мићић.

Осми март као празник није изгубио смисао кажу награђене жене,а добијено признање показује да се треба борити за зацртане циљеве и на крају - остварити их.

БН телевизија

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

м

08.03.2018 19:21

Лопина теска.није дао своје.ко год гласа за њега је нај веци идоот.

ОДГОВОРИТЕ