Mićić darivao uspješne žene

Na svečanosti povodom Međunarodnog dana žena gradonačelnik Bijeljine uručio je priznanja zaslužnim ženama koja se dodjeljuju za ženski doprinos razvoju i promociji grada, kao i za unapređenje ravnopravnosti polova.

Republika Srpska 08.03.2018 | 13:24
Mićić darivao uspješne žene
Žene koje su ostvarile zapažene rezultate i svakodnevno staju rame uz rame sa muškarcima u obavljanju poslova nagrađene su kao najuspješnije žene grada Bijeljina. Među njima aktivista za prava žena Mirzeta Tomljanović, za prosvjetni i humanitarni rad Anka Todorović i aktivista ekoloških udruženja u gradu Snežana Jagodić Vujić. 

“Ja mogu da iskažem veliko zadovoljstvo što sam dobila ovo priznanje  i radujem se što su ljudi prepoznali moj rad u obrazovanju ,humanitarni rad i ukupan doprinos koji sam dala društvu” rekla je Anka Todorović. Mirzeta Tomnjanović nije krila zadovoljstvo zbog priznanja koje je dobila. “Mnogo je rada i mnogo odricanja i to je rezultiralo jednim lijepim priznanjem” kaže ona.

Neko ko se zalaže za ekologiju i očuvanje životne sredine svakako je Snežana Jagodić Vujić. “Drago mi je što sam kao ekološki aktivista prepoznata kao osoba koja na pozitivan način vrši uticaj na društveni razvoj lokalne zajednice” rekla je predsjednik Udruženja “Eko-put” Bijeljina.

Priznanja na svečanosti povodom dana žena uručio je gradonačelnik Bijeljine.

“Želim da im zahvalim na trudu i radu  što je dovelo da one budu žene koje su se istakle u 2017 godini. Svaka na svoj način nosi nešto što je lijepo u ovom gradu i nadam se da će tako nastaviti.” istakao je Mićo Mićić.

Osmi mart kao praznik nije izgubio smisao kažu nagrađene žene,a dobijeno priznanje pokazuje da se treba boriti za zacrtane ciljeve i na kraju - ostvariti ih.

BN televizija

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

m

08.03.2018 19:21

Lopina teska.nije dao svoje.ko god glasa za njega je naj veci idoot.

ODGOVORITE