Видео: Човјече, сјећаш ли се шта си причао?

И јеси ли купио сукњицу после оног синоћ?! Некад је паметније ћутати. . .

Фудбал 07.03.2018 | 19:45
Видео: Човјече, сјећаш ли се шта си причао?
Наслађивање! Тако то раде Шпанци у Мадриду и Италијани у Торину. Верујемо да има фудбалских заљубљеника и у другом крајевима света који су дочекали да Данија Алвеса изврну на поставу после елиминације Пари Сен Жермена из Лиге шампиона.

По више основа...

Бразилски бек се замерио Реал Мадриду више пута док је играо за Барселону. Најпре у фудбалском смислу, у виду чувених победа са 6:2 на „Сантјаго Бернабеу“ или са 5:0 на Ноу Кампу, али и понашањем, те неукусним коментарима у јавности на рачун Кристијана Роналда.

Торинезима је стао на жуљ тако што их је напустио после само једне сезоне у црно-белом дресу. Разлог - новац. Штагод ко причао, сви знамо да је Алвес (и не само он) дошао у Париз да обогати банковни рачун, иако ће пре само два месеца у интервуу за званични сајт ФИФА покушати да замаже очи јавности о спортским мотивима.

„Напустио сам Јувентус како бих поново остварио свој циљ, да освојим Лигу шампиона. Из истог разлога Нејмар је отишао из Баселоне. Покреће нас адреналин да можемо да узмемо тај велики трофеј“, причао је искусни дефанзивац, изузетно офанзивних карактеристика, у време кад се знало да му је први ривал у нокаут фази актуелни првак Европе.

А онда: 3:1 у Мадриду и 2:1 у Паризу!

Од пет голова Реала чак четири су пала после акција по левој страни напада Зидановог тима, на делу терена који је требало да покрива баш Дани Алвес. Наравно, није сам крив за примљене голове, јер је пре три седмице Ло Селсо срушио Кроса за пенал, Муније погрешио код другог гола Роналда, али је баш Дани Алвесизгубио лопту на средини терена у акцији која је претходила поготку Марсела, да би на Парку принчева опет он био трагичар. Изгубио је дуел и доживео да га Марко Асенсио понизи гурањем лопте кроз ноге, омогућивши Лукасу Перезу асистенцију за погодак који је означио крај надања ПСЖ-а да може до велеобрта.



Зато му се данас смеју и Марка и Ас и Газета и Тутоспорт. Навијачи га „разваљују“ по друштвеним мрежама, а аналитирачи подсећају да га је баш Роналдо у јуну прошле године спречио да са Јувентусом у Кардифу постане првак Европе, а сад зауставио у покушају да скине круну с глава краља.

Штавише, кад се рачуна и последњи Ел Класико у коме су Роналдо и Дани Алвес били један наспрам другог, Португалац је добио сва четири меча и дао шест голова.

Притом, има три Лиге шампиона у последње четири сезоне. А Дани Алвес има дуг језик који би, понекад, морао да држи за зубима.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар