Video: Čovječe, sjećaš li se šta si pričao?

I jesi li kupio suknjicu posle onog sinoć?! Nekad je pametnije ćutati. . .

Fudbal 07.03.2018 | 19:45
Video: Čovječe, sjećaš li se šta si pričao?
Naslađivanje! Tako to rade Španci u Madridu i Italijani u Torinu. Verujemo da ima fudbalskih zaljubljenika i u drugom krajevima sveta koji su dočekali da Danija Alvesa izvrnu na postavu posle eliminacije Pari Sen Žermena iz Lige šampiona.

Po više osnova...

Brazilski bek se zamerio Real Madridu više puta dok je igrao za Barselonu. Najpre u fudbalskom smislu, u vidu čuvenih pobeda sa 6:2 na „Santjago Bernabeu“ ili sa 5:0 na Nou Kampu, ali i ponašanjem, te neukusnim komentarima u javnosti na račun Kristijana Ronalda.

Torinezima je stao na žulj tako što ih je napustio posle samo jedne sezone u crno-belom dresu. Razlog - novac. Štagod ko pričao, svi znamo da je Alves (i ne samo on) došao u Pariz da obogati bankovni račun, iako će pre samo dva meseca u intervuu za zvanični sajt FIFA pokušati da zamaže oči javnosti o sportskim motivima.

„Napustio sam Juventus kako bih ponovo ostvario svoj cilj, da osvojim Ligu šampiona. Iz istog razloga Nejmar je otišao iz Baselone. Pokreće nas adrenalin da možemo da uzmemo taj veliki trofej“, pričao je iskusni defanzivac, izuzetno ofanzivnih karakteristika, u vreme kad se znalo da mu je prvi rival u nokaut fazi aktuelni prvak Evrope.

A onda: 3:1 u Madridu i 2:1 u Parizu!

Od pet golova Reala čak četiri su pala posle akcija po levoj strani napada Zidanovog tima, na delu terena koji je trebalo da pokriva baš Dani Alves. Naravno, nije sam kriv za primljene golove, jer je pre tri sedmice Lo Selso srušio Krosa za penal, Munije pogrešio kod drugog gola Ronalda, ali je baš Dani Alvesizgubio loptu na sredini terena u akciji koja je prethodila pogotku Marsela, da bi na Parku prinčeva opet on bio tragičar. Izgubio je duel i doživeo da ga Marko Asensio ponizi guranjem lopte kroz noge, omogućivši Lukasu Perezu asistenciju za pogodak koji je označio kraj nadanja PSŽ-a da može do veleobrta.



Zato mu se danas smeju i Marka i As i Gazeta i Tutosport. Navijači ga „razvaljuju“ po društvenim mrežama, a analitirači podsećaju da ga je baš Ronaldo u junu prošle godine sprečio da sa Juventusom u Kardifu postane prvak Evrope, a sad zaustavio u pokušaju da skine krunu s glava kralja.

Štaviše, kad se računa i poslednji El Klasiko u kome su Ronaldo i Dani Alves bili jedan naspram drugog, Portugalac je dobio sva četiri meča i dao šest golova.

Pritom, ima tri Lige šampiona u poslednje četiri sezone. A Dani Alves ima dug jezik koji bi, ponekad, morao da drži za zubima.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar