Бијес у свлачионици ПСЖ-а: "Читав стадион је знао!"

"Не можете да се само додајете и да тако дате гол", каже фудбалер Парижана после елиминације.

Фудбал 07.03.2018 | 19:15
Бијес у свлачионици ПСЖ-а: "Читав стадион је знао!"
Пари Сен Жермен ни ове сезоне није успео.

Париски клуб троши огроман новац и то му још није донело наступ у финалу Лиге шампиона. Промене на клупи, промене у тиму, долазак Нејмара и све друго није приближило "принчеве" ни за корак ка њиховом највећем циљу - освајању титуле првака Европе.

После пораза на гостовању Реалу, екипа Унаи Емерија изгубила је у среду од Мадриђана и на свом стадиону, а бес и љутња домаћих тешко су могли да се сакрију.

Немачки везиста Јулијан Дракслер, резервиста ПСЖ-а који је заиграо у 76. минуту, дао је сталожену изјаву за француске медије, али је у разговору са новинарима из своје земље био потпуно отворен.

''Нисам знао шта се дешава на терену када сам ушао. Био сам изненађен и љут. Дали смо гол за 1:1, али то није променило било шта. Осетио сам да нам је потребно да наставимо да притискамо и да играмо офанзивно...", рекао је Дракслер.

"Остали смо са играчем мање, али смо и у таквој ситуацији изједначили. Ипак, цео стадион је знао да се утакмица неће 'окренути' јер нисмо имали потребну оштрину на терену", додао је Немац.

Потом је рекао неколико реченица које се могу схватити и као отворена критика тренера.

"Додавали смо се лоптом напред-назад, али не можете да дате гол радећи само то. Било је потребно да притиснемо противника од почетка. Нисмо то урадили и заслужили смо да испаднемо. Прошлог лета смо потрошили 400 милиона евра и сви су говорили како ће то да промени ствари, али опет нисмо успели да прођемо ову рунду", додао је Дракслер.

Дан после елиминације, епизоду Унаи Емерија у Паризу многи сматрају завршеном.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар