Bijes u svlačionici PSŽ-a: "Čitav stadion je znao!"

"Ne možete da se samo dodajete i da tako date gol", kaže fudbaler Parižana posle eliminacije.

Fudbal 07.03.2018 | 19:15
Bijes u svlačionici PSŽ-a: "Čitav stadion je znao!"
Pari Sen Žermen ni ove sezone nije uspeo.

Pariski klub troši ogroman novac i to mu još nije donelo nastup u finalu Lige šampiona. Promene na klupi, promene u timu, dolazak Nejmara i sve drugo nije približilo "prinčeve" ni za korak ka njihovom najvećem cilju - osvajanju titule prvaka Evrope.

Posle poraza na gostovanju Realu, ekipa Unai Emerija izgubila je u sredu od Madriđana i na svom stadionu, a bes i ljutnja domaćih teško su mogli da se sakriju.

Nemački vezista Julijan Draksler, rezervista PSŽ-a koji je zaigrao u 76. minutu, dao je staloženu izjavu za francuske medije, ali je u razgovoru sa novinarima iz svoje zemlje bio potpuno otvoren.

''Nisam znao šta se dešava na terenu kada sam ušao. Bio sam iznenađen i ljut. Dali smo gol za 1:1, ali to nije promenilo bilo šta. Osetio sam da nam je potrebno da nastavimo da pritiskamo i da igramo ofanzivno...", rekao je Draksler.

"Ostali smo sa igračem manje, ali smo i u takvoj situaciji izjednačili. Ipak, ceo stadion je znao da se utakmica neće 'okrenuti' jer nismo imali potrebnu oštrinu na terenu", dodao je Nemac.

Potom je rekao nekoliko rečenica koje se mogu shvatiti i kao otvorena kritika trenera.

"Dodavali smo se loptom napred-nazad, ali ne možete da date gol radeći samo to. Bilo je potrebno da pritisnemo protivnika od početka. Nismo to uradili i zaslužili smo da ispadnemo. Prošlog leta smo potrošili 400 miliona evra i svi su govorili kako će to da promeni stvari, ali opet nismo uspeli da prođemo ovu rundu", dodao je Draksler.

Dan posle eliminacije, epizodu Unai Emerija u Parizu mnogi smatraju završenom.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar