Скандал за скандалом - навијачи ПАОК-а упали на телевизију!

Десетине навијача ПАОК упало је у студио грчке телевизије ЕРТ 3 у Солуну и приморало водитеља спортских вести да уживо прочита њихову поруку у знак протеста.  Нови "навијачки" скандал у Грчкој! Присталице ПАОК-а упали у телевизијски студио и приморали водитеља да прочита њихово саопштење у којем се осуђују поступци челника грчке лиге који су ишли на штету солунског клуба и удаљиле га од похода на титулу шампиона.

Фудбал 07.03.2018 | 20:45
Скандал за скандалом - навијачи ПАОК-а упали на телевизију!
Десетине навијача ПАОК-а упало је у студио грчке телевизије ЕРТ 3 у Солуну, прекинили су програм и приморали водитеља спортских вести да уживо прочита цело њихово саопштење.

У изјави, коју је новинар телевизије ЕРТ 3 морао да прочита интегрално, навели су да је "одлука Суперлиге Грчке највећи скандал који је икада виђен у свету спорта", реагујући тако што је њихов клуб кажњен губитком бодова за зеленим столом после инцидената на мечу са Олимпијакосом.

Дерби између ПАОК и Олимпијакоса који је био заказан за 25. фебруар, отказан је након што је тренер црвено-белих Оскар Гарсија погођен ролнама папира у главу, а утакмица на стадиону Тумба регистрована је службеним резултатом 0:3.

Одлука судије Ареопулоса да пресуди у корист гостију, односно касније саопштење грчке Суперлиге да ће ПАОК бити кажњен са две утакмице играња без публике и одузимањем три бода, пробудило је гнев у навијачима црно-белих. 

У изјави за ЕРТ 3 рекли су да је "одлука Супер лиге била највећи скандал који је икада виђен у свету спорта". Такође су позвали све присталице црно-белих да учествују у протесту у четвртак у центру града, као и у недељу уочи меча против АЕК. 

После одузимања бодова, управо је АЕК лидер са 54 бода, док је Олимпијакос други са 50, а ПАОК тек трећи са 49. 

ПАОК на титулу у првенству чека од 1985. године, а по свему судећи ове године су им у тој трци за шампионом државе одмогли баш њихови навијачи.



Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар