Skandal za skandalom - navijači PAOK-a upali na televiziju!

Desetine navijača PAOK upalo je u studio grčke televizije ERT 3 u Solunu i primoralo voditelja sportskih vesti da uživo pročita njihovu poruku u znak protesta.  Novi "navijački" skandal u Grčkoj! Pristalice PAOK-a upali u televizijski studio i primorali voditelja da pročita njihovo saopštenje u kojem se osuđuju postupci čelnika grčke lige koji su išli na štetu solunskog kluba i udaljile ga od pohoda na titulu šampiona.

Fudbal 07.03.2018 | 20:45
Skandal za skandalom - navijači PAOK-a upali na televiziju!
Desetine navijača PAOK-a upalo je u studio grčke televizije ERT 3 u Solunu, prekinili su program i primorali voditelja sportskih vesti da uživo pročita celo njihovo saopštenje.

U izjavi, koju je novinar televizije ERT 3 morao da pročita integralno, naveli su da je "odluka Superlige Grčke najveći skandal koji je ikada viđen u svetu sporta", reagujući tako što je njihov klub kažnjen gubitkom bodova za zelenim stolom posle incidenata na meču sa Olimpijakosom.

Derbi između PAOK i Olimpijakosa koji je bio zakazan za 25. februar, otkazan je nakon što je trener crveno-belih Oskar Garsija pogođen rolnama papira u glavu, a utakmica na stadionu Tumba registrovana je službenim rezultatom 0:3.

Odluka sudije Areopulosa da presudi u korist gostiju, odnosno kasnije saopštenje grčke Superlige da će PAOK biti kažnjen sa dve utakmice igranja bez publike i oduzimanjem tri boda, probudilo je gnev u navijačima crno-belih. 

U izjavi za ERT 3 rekli su da je "odluka Super lige bila najveći skandal koji je ikada viđen u svetu sporta". Takođe su pozvali sve pristalice crno-belih da učestvuju u protestu u četvrtak u centru grada, kao i u nedelju uoči meča protiv AEK. 

Posle oduzimanja bodova, upravo je AEK lider sa 54 boda, dok je Olimpijakos drugi sa 50, a PAOK tek treći sa 49. 

PAOK na titulu u prvenstvu čeka od 1985. godine, a po svemu sudeći ove godine su im u toj trci za šampionom države odmogli baš njihovi navijači.



Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar