Рикелме оплео жестоко по насљедницима!

Рикелме: Одлазак код фризера и шетање кучића, то вам је данашњи фудбал!

Фудбал 09.03.2018 | 15:00
Рикелме оплео жестоко по насљедницима!
Хуан Роман Рикелме је био паклен играч. Уживали смо у прошлој деценији у његовим партијама и сјајним головима у дресу Барселоне и Виљареала, а од 2015. године нисмо више у могућности да му се дивимо због чаролија јер се пензионисао.

Аргентинац гледа и данас фудбал, али признаје да му се не допада генерација нових фудбалера која је стасала. Штавише, Роман верује да су његови наследници мање заинтересовани за фудбалску игру него што је то био случај у његово време.

"Ми смо волели да се играмо фудбала, нисмо постајали врхунски фудбалери само да бисмо шетали псе или излазили у скупе клубове. Данашњи фудбалери не играју фудбал, већ каче по социјалним мрежама фотографије из фризерских салона", изјавио је легендарни везиста за аргентински Фокс Спортс.

Каже и да је као клинац гледао сваку утакмицу коју је могао и да је то имало утицаја на његову каријеру.

"Волео сам када сам знао сваког фудбалера на свету и веровао да свакодневним гледањем фудбала учите. Осећао сам да сваки пут научим нешто ново гледајући утакмице. Хвала богу па сам живео и одрастао у друго време", искрено ће Рикелме.

Од одласка у пензију 2015. Аргентинац гледа фудбал са другачијим осећајем.

"Некада је све зависило од мене на терену, али данас када гледам Боку обавезно патим. Разљутим се, изнервирам, јер знам да не могу да урадим ништа", закључио је Рикелме.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар