Rikelme opleo žestoko po nasljednicima!

Rikelme: Odlazak kod frizera i šetanje kučića, to vam je današnji fudbal!

Fudbal 09.03.2018 | 15:00
Rikelme opleo žestoko po nasljednicima!
Huan Roman Rikelme je bio paklen igrač. Uživali smo u prošloj deceniji u njegovim partijama i sjajnim golovima u dresu Barselone i Viljareala, a od 2015. godine nismo više u mogućnosti da mu se divimo zbog čarolija jer se penzionisao.

Argentinac gleda i danas fudbal, ali priznaje da mu se ne dopada generacija novih fudbalera koja je stasala. Štaviše, Roman veruje da su njegovi naslednici manje zainteresovani za fudbalsku igru nego što je to bio slučaj u njegovo vreme.

"Mi smo voleli da se igramo fudbala, nismo postajali vrhunski fudbaleri samo da bismo šetali pse ili izlazili u skupe klubove. Današnji fudbaleri ne igraju fudbal, već kače po socijalnim mrežama fotografije iz frizerskih salona", izjavio je legendarni vezista za argentinski Foks Sports.

Kaže i da je kao klinac gledao svaku utakmicu koju je mogao i da je to imalo uticaja na njegovu karijeru.

"Voleo sam kada sam znao svakog fudbalera na svetu i verovao da svakodnevnim gledanjem fudbala učite. Osećao sam da svaki put naučim nešto novo gledajući utakmice. Hvala bogu pa sam živeo i odrastao u drugo vreme", iskreno će Rikelme.

Od odlaska u penziju 2015. Argentinac gleda fudbal sa drugačijim osećajem.

"Nekada je sve zavisilo od mene na terenu, ali danas kada gledam Boku obavezno patim. Razljutim se, iznerviram, jer znam da ne mogu da uradim ništa", zaključio je Rikelme.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar