Дефинитиван раскол са трибином - 88 одсто навијача за одлазак Венгера!

Све је ближе…

Фудбал 09.03.2018 | 08:00
Дефинитиван раскол са трибином - 88 одсто навијача за одлазак Венгера!
После свега што је урадио за клуб,  није заслужио да оде на овакав начин. Али Арсен Венгер једноставно није умео да препозна тренутак када је требало да оде. Сада се држи за сламку спаса, са надом да ће кроз Лигу Европе изборити пласман у Лигу шампиона. Не успе ли, а не може се баш рећи да је изразити фаворит против рецимо мадридског Атлетика, Арсенал ће и другу годину узастопце пропустити Лигу шампиона.

Навијачи су песимисти и више него ради да прекину сарадњу са француским стратегом. Наиме, према анкети спроведеној у Удружењу Арсеналових навијача, чак 88 одсто њих против Венгеровог останка на Емирејтсу.

Истина, гласало је њих свега 450 колико је могло да присуствује годишњој скупштини, али то јесте утицајно навијачко удружење чије резултате преносе сви енглески медији. Наравно, овде се не прича о моменталној смени, већ о наставку сарадње и по завршетку текуће сезоне. Сад тренутно, нико се озбиљан вероватно не би ни прихватио врућег кромпира.

Ипак…

“Једноставно не можемо даље овако. Можда је једноставно дошло време да се нешто мења и сигуран сам да и управа и власник то схватају. Венгер је очајник који виси на литицу”, рекао је портпарол навијачког удружења Најџел Филипс.

У недељу, исти ови људи имаће састанак са извршним директором клуба Иваном Газидисом.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар