Definitivan raskol sa tribinom - 88 odsto navijača za odlazak Vengera!

Sve je bliže…

Fudbal 09.03.2018 | 08:00
Definitivan raskol sa tribinom - 88 odsto navijača za odlazak Vengera!
Posle svega što je uradio za klub,  nije zaslužio da ode na ovakav način. Ali Arsen Venger jednostavno nije umeo da prepozna trenutak kada je trebalo da ode. Sada se drži za slamku spasa, sa nadom da će kroz Ligu Evrope izboriti plasman u Ligu šampiona. Ne uspe li, a ne može se baš reći da je izraziti favorit protiv recimo madridskog Atletika, Arsenal će i drugu godinu uzastopce propustiti Ligu šampiona.

Navijači su pesimisti i više nego radi da prekinu saradnju sa francuskim strategom. Naime, prema anketi sprovedenoj u Udruženju Arsenalovih navijača, čak 88 odsto njih protiv Vengerovog ostanka na Emirejtsu.

Istina, glasalo je njih svega 450 koliko je moglo da prisustvuje godišnjoj skupštini, ali to jeste uticajno navijačko udruženje čije rezultate prenose svi engleski mediji. Naravno, ovde se ne priča o momentalnoj smeni, već o nastavku saradnje i po završetku tekuće sezone. Sad trenutno, niko se ozbiljan verovatno ne bi ni prihvatio vrućeg krompira.

Ipak…

“Jednostavno ne možemo dalje ovako. Možda je jednostavno došlo vreme da se nešto menja i siguran sam da i uprava i vlasnik to shvataju. Venger je očajnik koji visi na liticu”, rekao je portparol navijačkog udruženja Najdžel Filips.

U nedelju, isti ovi ljudi imaće sastanak sa izvršnim direktorom kluba Ivanom Gazidisom.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar