Тавамба: Деси се да ''не иде'', желимо да доминирамо!

Фудбалер Партизана Леандро Тавамба прокоментарисао је актуелни ситуацију у клубу, с обзиром да се црно-бели налазе у малој кризи резултата.  Тавамба: Само да се саберемо, бићемо прави! Нападач Партизана Леандре Тавамба позива навијаче да и даље пружају подршку тиму који има огроман заостатак за Црвеном звездом у првенству.

Фудбал 07.03.2018 | 09:00
Тавамба: Деси се да ''не иде'', желимо да доминирамо!
"Наравно да ниједном играчу не прија да његов тим губи, па тако ни нама. Једноставно десило се да са једне стране нисмо имали среће, да су улазили и голови из офсајда, а са друге стране да нас је пораз у Чешкој негде пореметио", рекао је Тавамба.

Партизан је за викенд поражен од Радничког Нишу, док је коло пре тога у надокнади времена изборио реми са Земуном.

"Потребно је и нама да све то што нам се дешавало саберемо и одузмемо, да се консолидујемо и да наставимо да добро радимо. Разумемо да сви очекују да Партизан стално побеђује, са чим се и ми слажемо, али знамо сви да се једноставно деси да 'не иде'", истакао је нападач Партизана.

Екипа из Хумске у наредном колу Суперлиге дочекује Рад.

"Колико ми желимо да доминирамо и да побеђујемо верујте ми знамо ми унутар тима. Стално међусобно причамо и анализирамо. Али сигуран сам да ће доћи све на своје и да ће Партизан бити онај прави. Важно је да верујете у нас и да осетимо да имамо подршку", поручио је Леандро Тавамба.

У само пар недеља након зимских припрема Партизан је захватила резултатска и играчка криза.

Јалова игра у реванш мечу шеснаестине финала Лиге Европе против Викторије Плзењ и додатно, посртање у домаћем шампионату (једва изборена победа против Младости у Лучанима, па једва изборен реми против Земуна у Хумској и потом пораз од Радничког у Нишу), показали су све слабости тима. Титула је, практично, већ предата Црвеној звезди, која има великих 14 бодова предности.

Навијачи Партизана су огорчени, у клубу се упалила лампица, разговарало се о модалитету раскида сарадње са тренером Мирославом Ђукићем. Ипак, од Ђукићевог одласка, по свему судећи, нема ништа. На Партизановом Инстаграм профилу данас је постављена фотографија насмејаних чланова стручног штаба и спортског директора Ивице Илиева.

Партизан у среду игра нову утакмицу у домаћем шампионату, против Рада, али како Суперлига одмиче тако је све јасније да црно-бели немају никаквих шанси да одбране титулу. 

Игра Партизана је врло лоша и није ни близу идеје да црво-бели играју нападачки, на гол више. Када се погледају утакмице од зимске паузе, Партизан је, не рачунајући голове против Младости у Лучанима и онај против Земуна, створио тек неколико прилика.

"Наравно да ниједном играчу не прија да његов тим губим, па тако ни нама. Једноставно, десило се да са једне стране нисмо имали среће, да су улазили и голови из офсајда, а са друге стране да нас је пораз у Чешкој пореметио. Потребно је и нама да се саберемо после свега што се десило, консолидујемо и да наставимо да добро радимо. Разумемо да сви очекују да Партизан стално побеђује, са чим се и ми слажемо, али знамо сви да се једноставно деси да 'не иде'. Колико ми желимо да доминирамо и да побеђујемо, верујте ми, знамо ми унутар тима. Стално међусобно причамо и анализирамо. Али, сигуран сам да ће доћи све на своје и да ће Партизан бити онај прави! Важно је да верујете у нас и да осетимо да имамо подршку", порука је Леандра Тавамбе навијачима Партизана.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар