Tavamba: Desi se da ''ne ide'', želimo da dominiramo!

Fudbaler Partizana Leandro Tavamba prokomentarisao je aktuelni situaciju u klubu, s obzirom da se crno-beli nalaze u maloj krizi rezultata.  Tavamba: Samo da se saberemo, bićemo pravi! Napadač Partizana Leandre Tavamba poziva navijače da i dalje pružaju podršku timu koji ima ogroman zaostatak za Crvenom zvezdom u prvenstvu.

Fudbal 07.03.2018 | 09:00
Tavamba: Desi se da ''ne ide'', želimo da dominiramo!
"Naravno da nijednom igraču ne prija da njegov tim gubi, pa tako ni nama. Jednostavno desilo se da sa jedne strane nismo imali sreće, da su ulazili i golovi iz ofsajda, a sa druge strane da nas je poraz u Češkoj negde poremetio", rekao je Tavamba.

Partizan je za vikend poražen od Radničkog Nišu, dok je kolo pre toga u nadoknadi vremena izborio remi sa Zemunom.

"Potrebno je i nama da sve to što nam se dešavalo saberemo i oduzmemo, da se konsolidujemo i da nastavimo da dobro radimo. Razumemo da svi očekuju da Partizan stalno pobeđuje, sa čim se i mi slažemo, ali znamo svi da se jednostavno desi da 'ne ide'", istakao je napadač Partizana.

Ekipa iz Humske u narednom kolu Superlige dočekuje Rad.

"Koliko mi želimo da dominiramo i da pobeđujemo verujte mi znamo mi unutar tima. Stalno međusobno pričamo i analiziramo. Ali siguran sam da će doći sve na svoje i da će Partizan biti onaj pravi. Važno je da verujete u nas i da osetimo da imamo podršku", poručio je Leandro Tavamba.

U samo par nedelja nakon zimskih priprema Partizan je zahvatila rezultatska i igračka kriza.

Jalova igra u revanš meču šesnaestine finala Lige Evrope protiv Viktorije Plzenj i dodatno, posrtanje u domaćem šampionatu (jedva izborena pobeda protiv Mladosti u Lučanima, pa jedva izboren remi protiv Zemuna u Humskoj i potom poraz od Radničkog u Nišu), pokazali su sve slabosti tima. Titula je, praktično, već predata Crvenoj zvezdi, koja ima velikih 14 bodova prednosti.

Navijači Partizana su ogorčeni, u klubu se upalila lampica, razgovaralo se o modalitetu raskida saradnje sa trenerom Miroslavom Đukićem. Ipak, od Đukićevog odlaska, po svemu sudeći, nema ništa. Na Partizanovom Instagram profilu danas je postavljena fotografija nasmejanih članova stručnog štaba i sportskog direktora Ivice Ilieva.

Partizan u sredu igra novu utakmicu u domaćem šampionatu, protiv Rada, ali kako Superliga odmiče tako je sve jasnije da crno-beli nemaju nikakvih šansi da odbrane titulu. 

Igra Partizana je vrlo loša i nije ni blizu ideje da crvo-beli igraju napadački, na gol više. Kada se pogledaju utakmice od zimske pauze, Partizan je, ne računajući golove protiv Mladosti u Lučanima i onaj protiv Zemuna, stvorio tek nekoliko prilika.

"Naravno da nijednom igraču ne prija da njegov tim gubim, pa tako ni nama. Jednostavno, desilo se da sa jedne strane nismo imali sreće, da su ulazili i golovi iz ofsajda, a sa druge strane da nas je poraz u Češkoj poremetio. Potrebno je i nama da se saberemo posle svega što se desilo, konsolidujemo i da nastavimo da dobro radimo. Razumemo da svi očekuju da Partizan stalno pobeđuje, sa čim se i mi slažemo, ali znamo svi da se jednostavno desi da 'ne ide'. Koliko mi želimo da dominiramo i da pobeđujemo, verujte mi, znamo mi unutar tima. Stalno međusobno pričamo i analiziramo. Ali, siguran sam da će doći sve na svoje i da će Partizan biti onaj pravi! Važno je da verujete u nas i da osetimo da imamo podršku", poruka je Leandra Tavambe navijačima Partizana.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar