Министар обећао помоћ Удружењу

Министар просвјете и културе Републике Српске др Дане Малешевић разговарао је данас са представницима Удружења младих економиста Републике Српске о могућностима сарадње у успостављању предузетничких инкубатора на Универзитету у Бањој Луци.

Република Српска 05.03.2018 | 12:22
Министар обећао помоћ Удружењу
Малешевић је похвалио активности овог удружења предузете с циљем да се помогне младим људима да покрену властити посао. Он је потврдио да ће Министарство просвјете и културе пружити потребну подршку.

Представници Удружења младих економиста Републике Српске упознали су министра Малешевића са активностима у протеклој години и плановима у овој години. Посебно су се осврнули на конференцију коју планирају организовати у мају ове године с циљем да обуче младе људе за покретање властитог посла.

На састанку је указано на велике могућности за покретање посла у области пољопривреде. Министар Малешевић је нагласио да постоји велика потреба за обезбјеђивање праксе студентима и похвалио примјер добре праксе на Економском факултету Универзитета у Бањој Луци.

(БН)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Да цико бону

05.03.2018 12:17

Ма ајте висе,ови министри једино сто зању јесте да иду и обецавају...До скоро сам био против СзП,ал висе не,они бар не иду од села до села,од града до града,институције и сл и само обецавају и лазу народ...Јесу били кмецавци ал сам се убједио са разлогом.Ови само снсд кадрови само лазу и краду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРБИН

05.03.2018 12:51

Брацо моја који је чобан овај кловн и карикатура од министра!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ин

05.03.2018 13:04

Дјецо искористите ову прилику мозда и помогну иду избори требају им гласови а на изборима паметно нетрена нам власт која це само од избора до избора ето понеко обецање испунити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Риалити соуу

05.03.2018 18:40

Дјецо.бјезите одавде све лазе пред изборе то вам је покварен цовјек...бјезите ако сте сколовани и неврацај те се таквим министрима.....лазови

ОДГОВОРИТЕ