Ministar obećao pomoć Udruženju

Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske dr Dane Malešević razgovarao je danas sa predstavnicima Udruženja mladih ekonomista Republike Srpske o mogućnostima saradnje u uspostavljanju preduzetničkih inkubatora na Univerzitetu u Banjoj Luci.

Republika Srpska 05.03.2018 | 12:22
Ministar obećao pomoć Udruženju
Malešević je pohvalio aktivnosti ovog udruženja preduzete s ciljem da se pomogne mladim ljudima da pokrenu vlastiti posao. On je potvrdio da će Ministarstvo prosvjete i kulture pružiti potrebnu podršku.

Predstavnici Udruženja mladih ekonomista Republike Srpske upoznali su ministra Maleševića sa aktivnostima u protekloj godini i planovima u ovoj godini. Posebno su se osvrnuli na konferenciju koju planiraju organizovati u maju ove godine s ciljem da obuče mlade ljude za pokretanje vlastitog posla.

Na sastanku je ukazano na velike mogućnosti za pokretanje posla u oblasti poljoprivrede. Ministar Malešević je naglasio da postoji velika potreba za obezbjeđivanje prakse studentima i pohvalio primjer dobre prakse na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci.

(BN)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Da ciko bonu

05.03.2018 12:17

Ma ajte vise,ovi ministri jedino sto zanju jeste da idu i obecavaju...Do skoro sam bio protiv SzP,al vise ne,oni bar ne idu od sela do sela,od grada do grada,institucije i sl i samo obecavaju i lazu narod...Jesu bili kmecavci al sam se ubjedio sa razlogom.Ovi samo snsd kadrovi samo lazu i kradu.

ODGOVORITE
Name

SRBIN

05.03.2018 12:51

Braco moja koji je čoban ovaj klovn i karikatura od ministra!

ODGOVORITE
Name

In

05.03.2018 13:04

Djeco iskoristite ovu priliku mozda i pomognu idu izbori trebaju im glasovi a na izborima pametno netrena nam vlast koja ce samo od izbora do izbora eto poneko obecanje ispuniti.

ODGOVORITE
Name

Rialiti souu

05.03.2018 18:40

Djeco.bjezite odavde sve laze pred izbore to vam je pokvaren covjek...bjezite ako ste skolovani i nevracaj te se takvim ministrima.....lazovi

ODGOVORITE