Традиционално концерт Легенди

Љубав која траје деценијама између бијељинске публике и групе “Легенде” добила је још једну потврду у виду пуне сале Центра за културу, с једне, и одличног, сада већ традиционалног осмомартовског концерта с друге стране.

Република Српска 05.03.2018 | 10:16
Традиционално концерт Легенди
“То је већ једна традиција. Сад можемо да навијамо сат по датумима када долазимо. То је лијепо. И постало је традиција уобичајена, само да се не успавамо, како се каже, да се не ухвати маховина. И зато морамо стално наново да се доказујемо и то је оно што је услов трајања", каже пред почетак концерта, пјевач групе Иван Милиновић.

“Драго ми је да смо опет ту и ове године. Ми смо сад већ, после 30 година постојања у фази када само размишљамо од сезоне до сезоне. Ове године смо ту, дај Боже да будемо и следеће. Ништа не планирамо. Знате како се каже, човјек планира а Бог се смије. Треба бити опрезан у овим годинама", додаје текстописац великих хитова групе Зоран Дашић.

“Овај простор задовољава оно што је порука наше музике која на најбољи начин може овдје И да се доживи. У великим салама то није тај осјећај, без обзира колико оне биле грандиозне, као што је Сава центар. Он даје на тежини, и другачије је озвучење, али овдје се може доживјети та порука у наинтимнијем смислу и могу да се изразим као пјевач онако како желим", наводи један од најпознатијих гласова са наших простора.

И Иван и Даша поред “Легенди” имају још неке пројекте на којима раде.

“За мене то је интересантно, као игра нека, што радим са Радошем Бајићем пјесме за  једну серију. Ето, да пробам И то, да видим како изгледа. Замишљати је лијепо, а шта ће бити у пракси, видјећемо,” открива нам своје планове Зоран Дашић.

“Нешто ја сам себи дугујем на пољу музике, али нећу пуно да најављујем да не избаксузирам. То мора да буде јако квалитетно, имам велику одговорност И према публици И према себи,” каже Иван, не желећи пуно да открије.

Након Бијељине, Добоја и Брчког на реду су концерти “Легенди” у Тузли, Мостару, Зеници и Сарајеву.

БН телевизија

 

 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

милос

05.03.2018 09:32

Зиви и здрави ми били ‚то се једном радја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.03.2018 15:45

Стварно су легенде. Ја никад ни цуо за њих ајд ја ал кога год питм нико незна ко су хахаха. Знам да су легенде Цола Дино Брега Тифа Лоса Давор Кемо Цеца Зорица Брена Сабан

Name

Младен

05.03.2018 18:09

Каже се да је човјек такав какво му је и друштво. Ја сам у немачкој одрастао и живим тамо па знам ко су Легенде. Поздрав и немој се случајно пријављивати за емисију "желите ли бити милионер?" јер су ти шансе малене.