Tradicionalno koncert Legendi

Ljubav koja traje decenijama između bijeljinske publike i grupe “Legende” dobila je još jednu potvrdu u vidu pune sale Centra za kulturu, s jedne, i odličnog, sada već tradicionalnog osmomartovskog koncerta s druge strane.

Republika Srpska 05.03.2018 | 10:16
Tradicionalno koncert Legendi
“To je već jedna tradicija. Sad možemo da navijamo sat po datumima kada dolazimo. To je lijepo. I postalo je tradicija uobičajena, samo da se ne uspavamo, kako se kaže, da se ne uhvati mahovina. I zato moramo stalno nanovo da se dokazujemo i to je ono što je uslov trajanja", kaže pred početak koncerta, pjevač grupe Ivan Milinović.

“Drago mi je da smo opet tu i ove godine. Mi smo sad već, posle 30 godina postojanja u fazi kada samo razmišljamo od sezone do sezone. Ove godine smo tu, daj Bože da budemo i sledeće. Ništa ne planiramo. Znate kako se kaže, čovjek planira a Bog se smije. Treba biti oprezan u ovim godinama", dodaje tekstopisac velikih hitova grupe Zoran Dašić.

“Ovaj prostor zadovoljava ono što je poruka naše muzike koja na najbolji način može ovdje I da se doživi. U velikim salama to nije taj osjećaj, bez obzira koliko one bile grandiozne, kao što je Sava centar. On daje na težini, i drugačije je ozvučenje, ali ovdje se može doživjeti ta poruka u naintimnijem smislu i mogu da se izrazim kao pjevač onako kako želim", navodi jedan od najpoznatijih glasova sa naših prostora.

I Ivan i Daša pored “Legendi” imaju još neke projekte na kojima rade.

“Za mene to je interesantno, kao igra neka, što radim sa Radošem Bajićem pjesme za  jednu seriju. Eto, da probam I to, da vidim kako izgleda. Zamišljati je lijepo, a šta će biti u praksi, vidjećemo,” otkriva nam svoje planove Zoran Dašić.

“Nešto ja sam sebi dugujem na polju muzike, ali neću puno da najavljujem da ne izbaksuziram. To mora da bude jako kvalitetno, imam veliku odgovornost I prema publici I prema sebi,” kaže Ivan, ne želeći puno da otkrije.

Nakon Bijeljine, Doboja i Brčkog na redu su koncerti “Legendi” u Tuzli, Mostaru, Zenici i Sarajevu.

BN televizija

 

 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

milos

05.03.2018 09:32

Zivi i zdravi mi bili ‚to se jednom radja.

ODGOVORITE
Name

Re

05.03.2018 15:45

Stvarno su legende. Ja nikad ni cuo za njih ajd ja al koga god pitm niko nezna ko su hahaha. Znam da su legende Cola Dino Brega Tifa Losa Davor Kemo Ceca Zorica Brena Saban

Name

Mladen

05.03.2018 18:09

Kaže se da je čovjek takav kakvo mu je i društvo. Ja sam u nemačkoj odrastao i živim tamo pa znam ko su Legende. Pozdrav i nemoj se slučajno prijavljivati za emisiju "želite li biti milioner?" jer su ti šanse malene.