Били Престон напустио Игокеу!

Били Престон није више члан Игокее пошто је због повреде рамена отпутовао у Сједињене Америчке Државе и неће се враћати у Лакташе.

Кошарка 05.03.2018 | 16:30
Били Престон напустио Игокеу!
Престон, који има 20 година, у Игокеу је дошао 20. јануара када је потписао први професионални уговор у каријери.

Бивши студент Универзитета Канзас требало је да буде један од носилаца ове колеџ екипе, међутим 8. новембра 2017. године учествовао је у инцеденту у кампусу овог Универзитета.

НЦАА је покренуо поступак против Престона који је имао удес у колима, која су била сумњивог порекла. Престон због поступка против њега није могао да заигра за Канзас на почетку сезоне.

Како се случај одужио, а Престон желео да игра, у договору са породицом напустио је Колеџ и потписао професионални уговор са Игокеом.

"Наш играч Били Престон у последње две седмице осећа нелагодности у левом рамену. Он ће се вратити назад у Америку да се консултује са лекаром и физиотерапеутом. Нама је преостао још кратки до сезоне и не желимо да га доведемо у било какву опасност и због тога подржавамо оно што је најбоље за њега и да што пре добије најбољи третман", рекао је генерални менаџер Игокее Игор Додик.

Престон је на наредном НБА драфту требало да буде међу 20 играча и спадао је међу најталентованије играча у САД.

Иначе Престон је похађао "Оак Хилл" средњу школу, једну од најпознатијих у САД у коју су ишли Кармело Ентони, Режон Рондо, Кевин Дурент, Мајкл Бизли, Маркус Вилијамс, Нолан Смит, Џош Смит, Тај Лосон, Брендон Џенингс...



Извор: Б92

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

СРПСКИ СОКО

05.03.2018 15:41

ХМ има једно АЛи,,УСА не гарантује безбедност дрзављанима УСА у БиХ нароцито за *бољи ентитет*,,питам се као лаик,,одакле новац за једног тако *талентованог *косаркаса из НБА а народ нема леба,, Да ли је копирана она ЛЕБА И ИГАРА,,ИЛИ ФРАНЦУСКА РЕВОЛУЦИЈА нема леба ,нек једе колаце,,ЛЕБА ОВДЕ ЗА НАРОД ГАРАНТ НЕМА ,,ОДНЕЛА ГА ЦРВЕНА ПОПЛАВА,,СПАС ЗА НАС ЈЕ СДС И СзП.ИЛИ МАСОВНИ ЕГЗОДУС ,,имам родбину у УСА добро знам мисљење о НАМА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трамп

05.03.2018 21:04

Соколе спас ти је у манастиру