Bili Preston napustio Igokeu!

Bili Preston nije više član Igokee pošto je zbog povrede ramena otputovao u Sjedinjene Američke Države i neće se vraćati u Laktaše.

Košarka 05.03.2018 | 16:30
Bili Preston napustio Igokeu!
Preston, koji ima 20 godina, u Igokeu je došao 20. januara kada je potpisao prvi profesionalni ugovor u karijeri.

Bivši student Univerziteta Kanzas trebalo je da bude jedan od nosilaca ove koledž ekipe, međutim 8. novembra 2017. godine učestvovao je u incedentu u kampusu ovog Univerziteta.

NCAA je pokrenuo postupak protiv Prestona koji je imao udes u kolima, koja su bila sumnjivog porekla. Preston zbog postupka protiv njega nije mogao da zaigra za Kanzas na početku sezone.

Kako se slučaj odužio, a Preston želeo da igra, u dogovoru sa porodicom napustio je Koledž i potpisao profesionalni ugovor sa Igokeom.

"Naš igrač Bili Preston u poslednje dve sedmice oseća nelagodnosti u levom ramenu. On će se vratiti nazad u Ameriku da se konsultuje sa lekarom i fizioterapeutom. Nama je preostao još kratki do sezone i ne želimo da ga dovedemo u bilo kakvu opasnost i zbog toga podržavamo ono što je najbolje za njega i da što pre dobije najbolji tretman", rekao je generalni menadžer Igokee Igor Dodik.

Preston je na narednom NBA draftu trebalo da bude među 20 igrača i spadao je među najtalentovanije igrača u SAD.

Inače Preston je pohađao "Oak Hill" srednju školu, jednu od najpoznatijih u SAD u koju su išli Karmelo Entoni, Režon Rondo, Kevin Durent, Majkl Bizli, Markus Vilijams, Nolan Smit, Džoš Smit, Taj Loson, Brendon Dženings...



Izvor: B92

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

SRPSKI SOKO

05.03.2018 15:41

HM ima jedno ALi,,USA ne garantuje bezbednost drzavljanima USA u BiH narocito za *bolji entitet*,,pitam se kao laik,,odakle novac za jednog tako *talentovanog *kosarkasa iz NBA a narod nema leba,, Da li je kopirana ona LEBA I IGARA,,ILI FRANCUSKA REVOLUCIJA nema leba ,nek jede kolace,,LEBA OVDE ZA NAROD GARANT NEMA ,,ODNELA GA CRVENA POPLAVA,,SPAS ZA NAS JE SDS I SzP.ILI MASOVNI EGZODUS ,,imam rodbinu u USA dobro znam misljenje o NAMA

ODGOVORITE
Name

Tramp

05.03.2018 21:04

Sokole spas ti je u manastiru