Депај, Бејли и шансе Милана...

Мирабели увелико ради и припрема терен за лето. . .

Фудбал 06.03.2018 | 23:00
Депај, Бејли и шансе Милана...
Паралелно са одличним резултатима у последњих неколико недеља, музику за уши навијача Милана представљају и медијски натписи везани за потенцијална летошња појачања. Пре неколико дана појавила се вест да је Масимо Мирабели, спортски директор Росонера провео неколико дана у Немачкој, анализирајући тамошње тржиште. Тада се писало како су се на његовом "ширем списку" у тефтеру Марко Ројс, Јулијан Вајгл, Макс Мајер, Џонатан Тах, Јулијан Брант и још неколико бундеслигашких звезда, а данас штампа на Апенинима кандидује још два имена. 

Ради се о Мемфису Депају и Лиону Бејлију.  

Наводи се како Мирабели трага за подршком за Суса и Чалханоглуа у офанзивном реду, чиме би Ђенаро Гатузо добио још више могућности да комбинује, можда и да користи класичну 4-2-3-1. 

Масимо Мирабели одличан је познавалац немачког фудбала (његове аквизије су Рикардо Родригез и Хакан Чалханоглу), међутим врло је могуће да је са Бејлијем закаснио. Млади Јамајчанин екстремне брзине и необично великих реализаторских способности - једно с другим се обично коси - буквално је експлодирао ове сезоне и на врата његовог Левекузена увелико куцају пребогати Енглези, с којима Милан не може у финансијско надметање. Зато је питање колико навијаче Милана треба да "загрева" прича о његових девет голова и пет асистенција у досадашњем току сезоне.  

Процене су, Векселф ће на Бејлију бити "добар" бар педесетак милиона евра, а то свакако нису цифре којима Мирабели тренутно барата. 

С Мемфисом Депајем је друга прича и зато заправо њега медији апострофирају као главну Миланову мету на лето. Од доласка у Француску 24-годишњи Холанђанин игра као препорођенм о чему сведочи учинак у дресу Лиона од 12 погодака и девет асистенција. У овој причи плус Италијана јесте што Депај из прве није прошао на великој сцени (Манчестер га се лако одрекао за 16.000.000 евра), па га на лето неће салетати они баш највећи и најбогатији. За Милан у овој ситуацији то је врло важно. Без обзира на ту чињеницу, наводи се још, Лион неће ни разматрати понуде мање од 20.000.000...   

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар